Ако са ви направили магия, не си затваряйте очите! Нещо повече –действайте бързо. Тук ще ви кажа какво точно трябва да се направи, стъпка по стъпка!

Защото продължителното въздействие на мощната негативна енергия отнема силите ви. За каквото и да са направени, магиите имат по-общо въздействие – появяват се болести и неприятности.

Съдържание:

За щастие не е невъзможно сами да диагностицираме, че сме жертва на магия и след това или да опитаме да я премахнем сами, или да потърсим съдействие от специалист. Някои магии лесно се обезсилват в домашни условия, но други са така вкоренени, че са направо опасни.

Отнасяме се към феноменалната Каролина Чолакова, към която редовно се допитваме по трудни теми от невидимия свят. Каролина е ясновидка и владее магиите. Днес ще я помолим да ни разкаже как се премахва направена магия. Как да се свържете с нея – можете да научите по-долу!

Каролина, кажете първо:

Реално ли е да се премахне направена магия?

Какво е магия? Магията представлява целенасочено негативно въздействие. Негативна енергия, която се направлява към определен човек с цел да се измени неговият път, съдбата му. Тя е отнемане на свободната воля – друг човек налага желанията си, направлява живота на жертвата.

Развалянето на магията е обратен процес: прекъсване на потока на негативна енергия към жертвата. Енергията може да се пренасочи или да се обезсили. Това е не само възможно, но и непрекъснато се прави. Защото, знаете, около нас много се практикуват магии.

Как се разваля магия? Какъв е принципът?

Има два подхода към направена магия – негативната енергия да се отклони от жертвата и да се пренасочи към различен обект и второ, да се неутрализира с положит. енергия. Това е погледнато отвътре.

А външно обезвреждането изглежда като ритуал, в който използваме способността на някои вещества и водата да предават енергийна информация. Още по-просто казано – помагаме си с вода, сол, захар, яйце и други неща, способни „да поемат“ негативната енергия или да я преобразуват.

Магии се премахват и с молитви, утвърждения и призовавания към Светлите сили да помогнат. Този вариант обаче не е за всеки.

Защо? Бог не помага ли на всички?

Светлите сили помагат на всички. Който ги е призовал, ще получи помощ. Проблемът е другаде – човекът не винаги приема помощта. Неговите вътрешни съпротиви, травми, тревоги и съмнения се изправят като щит – несъзнателно, разбира се. При жертвите на магия това е супер силно. Затова постоянно помагам на такива хора да се освободят. Те сами не са в състояние да се отворят за помощ отгоре.

А как разпознавате, че човек е с магия?

Магията въздейства върху здравето, кариерата, финансите, любовта. Но за каквото и да е направена, тя изцяло променя личния живот. При нас всичко е свързано и промените в една област непременно повличат след себе си промени и в други области.

Тъй че ако нормалният живот на човека внезапно започне да се руши, той се чувства зле, боледува, няма настроение, обхваща го апатия или раздразнителност, явно върху пътят и съдбата му са нанесени корекции.

Отделно, аз имам способността да виждам магиите. Те оставят видим отпечатък в аурата на жертвата.магия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Какви са симптомите за направена магия?

Видими белези съществуват, да. Можем да ги открием, ако проявим бдителност и внимание към случващото се. Най-общи симптоми са:

 • Не силно, но перманентно главоболие. Прилича на притискане, стягане като в менгеме;
 • Депресия, равнодушие към случващите се наоколо неща;
 • Човекът губи интерес към любими доскоро занимания;
 • Отдалечаване и охлаждане към близките;
 • Чувство на безсилие, умора, слабост;
 • Някои започват да чуват гласове.
 • За гласовете да кажа – те не са точно гласове като звук, а нахлуване на чужди мисли. Натрапчиви, неприятни, сякаш някой ни ги слага насила в главата.

Има някои различия в симптоматиката при мъжете и жените.

Жените, знаем, са по-отворени и податливи към магии. Нашето енергийно поле по-бързо се поддава на разрушаване.

Жената може сама да разбере дали е жертва на магия, ако анализира последните седмици от живота си и провери какво се е оплескало в живота й.

Признаци на магия и уроки при жените
 • Нарушаване на съня, кошмари (това е доста ясен знак при жени, които доскоро не са имали никакви проблеми със заспиването и сънуването);
 • Такива жени започват странно да се уморяват. Доскоро работоспособни хора, активни и енергични, забелязват ясен спад на енергията си;
 • Ясен показател за енергийно въздействие е загубата на способността да се гледа право в очите. На омагьосаните им е трудно да гледат дори себе си в огледалото. Очите реагират със сълзене, например;
 • При някои дами съм отбелязвала бързо напълняване или обратното. Много често кожата се влошава, външният вид се разваля. Започват да изглеждат като болнави;
 • Неспособността за брак или за създаване на по-трайна връзка доста често е знак за магия. Особено пък ако дамите са хубави, умни, добри, които разумно погледнато не би следвало да имат проблеми с мъжете. Но факт, че магията отнема чара и създава нещо като невидима бариера.

А мъжете могат ли да пострадат от магия?

Мъжете имат силно биополе, обаче кой е застрахован?! Абсолютно, могат и си страдат. Имам много пациенти мъже.

Какви са симптомите на магия при мъжете?

Мъжете много чуват чужди гласове – чужди внушения, както обясних, нали. Те по-често имат халюцинации. При тях негативната енергия по-често се изразява в раздразнителност, дори гняв, докато при жените е потиснатост. Мъжът например може да се настрои срещу жена си, срещу децата. Може да се скара с родителите си.

Но най-ясен белег за магия при мъжете е отдаването на алкохол или наркотици.магия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Казахте, че виждате магията като енергийно поражение в аурата.

А как сами да се проверим за магия?

Хората без ясновидски способности могат да се тестват. Например с яйце и вода. Ще кажа как, но трябва помощник.

Пълните чаша с вода и я поставяте на главата си. Докато я придържате да не се плиска, другият човек чуква в чашата едно яйце. Да внимава жълтъкът да остане цял. След броени минути погледнете състоянието на жълтъка.

Ако водата е останала чиста и прозрачна, а яйцето е паднало на дъното, значи няма външно вмешателство.

Но ако яйцето се е разслоило, белтъкът се е провлачил на нишки или се е събрал на капки, ако има балончета, резултатът е ясен – има магия.

По жълтъка ще разберете и колко силно е било вмешателството – колкото по-голямо е изменението в яйцето, толкова повече негативна енергия е поело то. Познава се по количеството нишки и мехурчета.

След кратко пак проверете чашата. Ако белтъчните нишки са се спуснали към дъното, значи въздействието е извършено преднамерено и със специална заръка да се навреди. Ако нишките са изплували по повърхността, склонни сме да приемем, че е уроки от завист, лоши помисли или друга по-лека форма.

Но не всеки би споделил, че се бои от магия. Знаете ли тест, който да се извърши без помощта на друг?

С естествен пчелен восък. Слагаме едно парче върху фолио и го нагряваме, докато се разтопи. Изсипваме го в студена вода и наблюдаваме каква фигура ще опише. Получават се интересни изображения, рисунки, дори фигури.

Ако восъчната маса остане гладка и хомогенна, значи човекът е чист.

Ако се оформят сложни, завъртяни фигури или други форми, ако стърчат шипчета, има издатини, значи е налице чуждо вмешателство и то с лоши намерения.

При това положение незабавно се правят прочистващи процедури. Енергията не трябва да се оставя да действа продължително.

Как се разпознава магия за раздяла?

Щом е магия, ще се хване по метода с яйцето или с восъка. Допълнително следете за някои специфични признаци в отношенията. Особено за внезапните. Например – рязка загуба на интерес или изведнъж започват скандали. Може засегнатият да започне да страни, да избягва физически контакт. Обърнете внимание на погледа, той винаги се променя.

Но ако не сте сигурни, ще направим диагностика. Понякога успяваме да проследим нишката и до самия извършител. Примерно ако е сключена черна магия по снимка.

Как се прави черна магия по снимка?

Извършителят прави енергиен канал между себе си и изображението на снимката. По този канал предава енергия и намерения, които пак са енергия, разбира се.

Магията може да е бяла или черна. Може да е за събиране, тоест за любов, или за раздяла. За разваляне на семейство. Принципът е еднакъв, различна е само енергията, която потича по канала.

Хубавото е, че каналът остава и по обратен път пък може да се стигне до източника. В повечето случаи, нали. Но аз вече съм разказвала подробно за магиите по снимка.

(Бел. ред.: Каролина е дала интервю ТУКТекстът продължава и след анонса!)

Интервю: Как точно се прави мощна магия за любов със снимка

А може ли магията да се развали по снимка?

Енергийните намеси по снимка сега станаха цяло бедствие. Заради социалните мрежи, основно фейсбук. Всеки има достъп до всеки и обратно – всеки е уязвим, ако няма своя вътрешна защита или ако не си прави енергиен щит. Но това е странична тема.

За щастие, процесът е двустранен. Както с лекота се прави магия по снимка, така и се разрушава – само по снимка. Едно време, когато снимките бяха само на хартия, беше достатъчно да се изгорят, за да се прекъсне каналът. Сега това го правим енергийно, с изчистване на енергийния отпечатък.

Има ли ритуали за „новобранци“?

Самостоятелното сваляне на магии е леко рисковано начинание, доколкото човек няма информация за резултата. Той може да изпълни ритуала, да прочете молитвите, да е точен и всичко, но накрая само ще се надява, че е станало. Няма как да разбере дали магията е разрушена.

Давам ритуал за бърза помощ. Нека се направи, когато човек се усъмни за магия. Или веднага, щом разбере, че има някакъв негатив. Пък после може да си отиде при специалист, за да се довърши работата.

магия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Целият ни живот може да се срути, ако не се усетим, че ни е направена магия

Разваляне на магия със снимка

Значи, приемаме, че ще разваляме магическо въздействие, оказано върху самите нас. Намираме си снимка в цял ръст и гледаме да е с чист фон. Да няма планини, море, църква или нещо подобно, което заема голяма част от кадъра (защото влияят на данните за човека).

Изваждаме си снимката на хартия и я слагаме пред нас, заедно с икона на Исус или Богородица. Или на светец-закрилник. Но за предпочитане е на Богородичка. Запалваме три свещи.

В лявата ръка хващаме снимката, в дясната – сурово яйце. Започваме да натъркваме снимката с яйцето, като в това време четем 7 пъти следното:

В името на Отца, и Сина, и в името на Светия дух.
В името на Богородица и със силата на нейната молитва.
Със силата на Светите сили и моето безпрекословно намерение.
Аз заповядвам: върви си нечист дух!
Зли сили, напуснете! Вървете си!
Освободете … (тук казвате името).
Нека в мен (или името на човека) остане само, което е от Светлината!
Така да Е! Амин!

Значи това се чете седем пъти. Накрая свещите се загасят с пръсти, яйцето се изхвърля или в тоалетната чиния, или на течаща вода (ако наблизо имате река), но тъй че да се разбие. Примерно няма да го хвърлите от моста в реката, а ще го разбиете в някой камък в течението. Или разбивате тоалетната чиния и пускате водата.

Обрядът се провежда седем дни и след последния път проверявате дали е останала негативна енергия. Проверката се прави по който начин знаете – с водата и яйцето, с восък или нещо друго.

Ако имате махало, става. Щом махалото тръгне в обратна посока, значи още ще се поработи. Почивате 3 дни и повтаряте седемте ритуала.

Има и други действащи начини за разваляне на магии.

Бихте ли описали основните методи за разваляне на магия?

Само да подчертая, че магията задължително трябва да се премахне. Тя сама няма да изчезне, нито ще отслабне значително с времето. Ако човекът само е облъчен с негативна енергия, урочасан е или нещо подобно, добре. Но направен ритуал се изличава само с ритуал.

Ритуали за разваляне на магия

Ритуалите имат три важни елемента. Винаги следим да не се пропуснат.

 • Първо, в тях призоваваме за помощ или Светлите, или Тъмните сили, това си е според нагласата на практикуващия. Но висша помощ трябва да присъства, за да улесни предаването на енергията. Да се преодолее твърдостта на материалната реалност.
 • Второ, необходимо ни е изразяване на ясно и твърдо намерение. Предварително си изглаждаме изречението, ако трябва – пишем го на лист, но да е недвусмислено и да не съдържа отрицателната частица.
 • И трето, осигуряваме си „предавател“ на енергията, максимално изчистен от чужди енергетики.

Ще кажа няколко ритуала, в тях такива предаватели са водата, яйцето, урината, дори менструалната кръв се влага в магии и за предаване на информация.

О, и още нещо! Ритуалите са сравнително прости. Но за да са успешни, трябва да се вложи в тях изключително силна вяра, нулево съмнение и пълна готовност да се посрещнат всякакви последствия.

Защото нали разбирате, че ритуалът за сваляне на магия на практика е също магия – обезвреждаща, но все пак – магия!

Разваляне на магия с яйце
магия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Яйцето има мощна магическа сила

Ритуалите с яйце са от най-древните – много правени, с много силен егрегор. Ако се спрете на такъв, ще имате мощната подкрепа на миналият опит, натрупан като енергетика в ефира.

И до днес очистването на енергийното поле с яйце се практикува усилено и успешно от народни лечители, ясновидци, магически практиканти. Дори и много възрастни хора си го знаят и правят това, когато имат неблагополучия – за вс. случай, както казват.

Свалянето на магия с яйце стъпва на това, че негативите в човешката аура се поглъщат от органични субстанции.

Един начин е да обходите аурата си с яйце. Сурово. Минавате тялото отгоре надолу, като въртите яйцето надясно. Получава се едно спираловидно обхождане на тялото, докато се стигне до краката. Междувременно четете молитва.

Друг ритуал: прави се в зори, на намаляваща луна.

Отворете прозореца, да няма застояла енергия. Сложете в стаята икона, запалете свещ.

Концентрирайте се върху намерението си да махнете магията. Хванете с дясната ръка яйцето и го завъртете с няколко кръгови движения около главата си – надясно. После го прекарайте около врата, около раменете. После изпълнете същите кръгови движения около дясната ръка, около лявата, около гръдния кош и корема.

Движенията се изпълняват много бавно, в тишина и концентрация. Внимавате за яйцето. Ако то натежи, трябва да се смени с ново. Може за един ритуал да отидат и 10 яйца, така че се запасете.

Накрая яйцата се разбиват в тоалетната чиния и се пуска водата.

Разваляне на магия с урина

Урината обезврежда магически предмети. Тя е за магии с подхвърляне на енергизиран предмет. Ако намерите вкъщи съмнителни предмети или съвсем нормални, но набутани на съмнителни места, най-добре да ги прекарате през урина.

Какви предмети?

Използват лични предмети на жертвата. Гребен, гривна, червило, бельо, фиба… всякакви лични вещи на човека. Предметът се краде от него, зарежда се с вредоносната задача и се връща. Само че се забутва на някоя скрито място – в подплатата на дамската чанта, във възглавницата, на пода под балатума, може да се залепи под бюрото в офиса. Срещала съм всякакви варианти.

Та, ако намерите съмнителен предмет и вярвате, че ви е подхвърлен с цел магия, направете следното.

В чиста пластмасова чашка събирате прясна урина, колкото повече, по-добре. На 1/3 от количеството й доливате дестилирана или замразена и размразена вода (изчистена от енергийна информация). Слагате в урината въпросния предмет и оставяте настрани, в шкаф, килер, на терасата за седем дни. На осмия ден изхвърляте в течаща вода. Ако няма, урината – в тоалетната, а предметът го заравяте в земята.

Разваляне на магия със сол
магия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Свещите и солта са безопасни за практикуващия магически предмети

Солта е царица на материалите, провеждащи енергия. Ритуалите със сол са гарантирано успешни. Например надвечерно време, пред лягане, може да подържите в шепите си малко сол и да почакате тя да попие от аурата ви негативни енергии, събрани през деня.

Но ако се съмнявате за магия, ще го правите седем вечери поред с една и съща сол. Между ритуалите ще слагате солта в затворен съд. След като седем вечери солта попива негатива, на осмата вечер хвърляте във вода. Отрицателн. енергия, изтекла в солта, ще се разтвори.

Премахване на магия с морска сол

Вземете си златно кръстче и го носете непрекъснато точно 7 дни. От църквата си донесете вкъщи светена вода и над нея прочетете молитва. Или просто се помолете да бъдете избавени от негативното въздействие.

Свалете кръста и прекръстете водата. Потопете го, а заедно с него пуснете и шепа морска сол (тя е по-натурална).

Потопете ръце и стойте така, като си представяте как всякакви негативи изтичат от вас, сякаш са течни. Концентрирайте се и постоянно мислете само това, без други мисли.

След 17 минути извадете кръстчето и изсипете водата в земя. Проклятието губи сила.

Разваляне на магия със захар

Изсипете в банята едно кило захар и стъпете върху нея. Вземайте от захарта и натривайте тялото, като концентрирано мислите или направо изричате желанието си да се избавите от магията. Не мокрете тялото, защото така очистването е по-силно, а и кожата няма да се раздразни.

Представяйте си как захарта поема магията. Накрая пуснете душа, така че да се отмие цялата захар, а с нея и негативът.

Подобна операция се прави минимум седем нощи на намаляваща луна.

Разваляне на магия с катинар

Ключовете и катинарите имат уникална сила в магическите работи. Те се ползват в светлата и в черната магия. Във втория случай могат да променят насоката на съдбата на човека, а в първия – да го избавят от недоброжелатели и негативни обстрели.

С катинар можете да приковете магията към някое място, далеч от вас. Примерно към църковна ограда или перилата на мост. Впрочем, мястото е въпрос на романтичен поглед.

Разваляне на магия с конец

За разлика от досега описаните обряди, този се прави на растяща луна. В петък или събота. На зазоряване. Вземете парче кафяв по-дебел конец, наплюнчете го целия и произвесете ритуалните думи за спасяване от магии:

Върви, зло, от мен в конеца! Върви, дяволе, от мен в конеца!

Конецът е част от мен, премести се зло, в конеца!

Завържете конеца на дясната китка и носете до вечерта. Щом се стъмни, запалете свещ, свалете конеца от ръката и го запалете с думите:

Изгори, зло! Изгори, зло! Изгори, зло!

В името на Бога, аз съм свободен!

Изхвърлете остатъците от конеца в тоалетната, пуснете водата и си легнете.

Разваляне на магия, направена с мензисмагия с яйце, магия със снимка, урина, вода, сол, захар, молитва

Стигнахме до най-лошата любовна магия. Тя всъщност не е точно за любов, а за сексуално робство. Правят я жени, които искат да държат мъжете си чрез секса. Обаче тъй като участва кръв, магията е много опасна. Може да отключи сериозна болест и да се стигне до смърт.

Изобщо не съветвам да разваляте кръвни магии сами. Те и не реагират на сол, свещ, яйце и другите обичайни начини. Има си косвени процедури, но нека ги прави човек, който разбира. Да не стане още по-зле.

Разваляне на любовна магия

Ако не е правена с кръв, магията за любов е по-податлива към премахване.

Проблемът е, че жертвата на подобно вмешателство въобще не се и усеща. Защото се влюбва, нали.

Любовните магии са супер разпространени и се правят направо безотговорно.

Разваляне на магия за раздяла

Магията за раздяла е като любовната, но насочена в обратна посока. И двата типа са магии за управляване волята на любимия или съпруга/ съпругата. Ако се усетите, че сте жертва на подобни вмешателства, най-добре заповядайте при мен, да помагам.

Съществува вариантът да направите любовно пожелание. Описвала съм как се прави, вижте го ТУК: Ритуали и обреди за любовно желание.

Развалянето на кой тип магии крие риск?

Риск има, когато се прави от хора, неразбиращи от материята. Които изпълняват сляпо указания, без да схващат как работи ритуалът и какво точно правят на енергийно ниво. Не казвам, че някои магии не бива да се правят. Аз самата умея и практикувам

Вуду магии, включително за любов

Но както правенето, така и развалянето си искат умения. Както казах, магиите с кръв са опасни, защото са крайно мощни и защото този, който ги съставя, доста често не успява да овладее магията в границите, които желае. И накрая получава нещо, което въобще не е желал да получи.

Други рискови магии са:

 • магия, направена от ходжа;
 • черна магия за смърт;
 • турска магия.

Когато човек е незапознат, не се практикува енергийна работа, с магии, с обреди и заклинания, препоръчително е да се ограничи с експериментите. И най-вече щом говорим за важни неща като негативните вмешателства в биополето на човека, в неговата енергетика.

Молитвите имат ли сила срещу магиите?

За православните християни – да. Но не при всякакви разновидности на магическите обреди. Понякога молитвата остава слаба срещу огромното съсредоточване на мощни потоци негативна енергия.

Иначе за по-обикновените видове магии чудесна работа вършат

 1. Молитва за разваляне на магия (българска) – за християни;
 2. Арабска молитва за разваляне на магия – за мюсюлмани.

Защо ги деля по религии? За да може молещият се да разбира думите и посланията и да съпреживява. Човекът, който разваля магията, влага своята енергия и сърце в молбата да му се помогне.

Благодаря ви, Каролина.

Коя е Каролина Чолакова

Каролина Чолакова е специалист в енергийната работа, екстрасенс, ясно виждаща и чуваща. Ето какви умения има тя и в кои области помага на хората.

Феноменът Каролина е известна сред средите на влиятелните хора и се занимава с разваляне на магия.
Телефон само за чужбина: 0877-99-19-15. Каролина предсказва бъдещето и предотвратява беди. Страхът от бъдещето предизвиква рак, инфаркти, инсулти, казва ясновидката. Затова то трябва да се знае и да се избягват неприятностите, които то ни е приготвило.magic-spell

Жената с феноменални способности Каролина лекува стрес, дисбланс, страхови неврози, психически заболявания, енергийни намеси и манипулации. Тя коригира дисфункциите на биоенергийното поле и го хармонизира.

Има своя уникална методика за изчистване на чакрите и аурата, за синхронизиране на вибрациите. Довежда до успешен финал тежки случаи с родови проклятия.

Разваля и черна магия.

Има 14-годишен опит в областта на нумерологията и още повече – в ясновидството. Решава проблеми в бизнеса и работата, извършва корекции в пътя на съдбата, събира разделени двойки и дори се занимава със съдебни проблеми. Помага в разрешаването на парични и финансови казуси.

Многократно е помагала в лечението на алкохолизъм и зависимости.

Въздейства успешно върху ендокринната система при жените.

Може да направи дебелите слаби и обратното. Без диети. Само ако пациентите съумеят да отворят третото си око, което според учените е затворено в епифизата.

В лечебните си и ясновидските сеанси и ритуали Каролина ползва окултната психология. Опира се на 10-те точки на психизма. Работи с очи и глас, а не с докосване, но когато работата го изисква, може и с докосване. Използва вибрацията на думите и космоенергетиката. Цери с кристални структури и с восъколеене.

Веднъж по време на сеанса “восъколеене” се материализирала статуетка на восъчна Богородица – при това триизмерна. На всеки следващ сеанс Богородица отново се появявала, но променяйки формата си. Всички пациенти, на които тя се показва, оздравявали.

Според Каролина всяка болест си има своя душа.

За прогонването й тя използва древни практики. Още от епохата на синкретизма магия и лечителство са били едно.

Предците ни са знаели, че причината за всички беди е болната душа, а отрицателно заредената енергия уврежда органите. Първопричина са негативните мисли и чувства. Гневът е най-разрушителната сила. Потиснатите нежност, секс и желание за любов също са пагубни.

Разглеждам човека като 3 в 1 – дух, душа и тяло.

Болестите на физическо ниво са отражение на дисбаланса на енергиите, обяснява Каролина. “Когато доминират прагматизмът и разумът, а чувствата цял живот са били отхвърляни, напрежението се засилва и може да доведе до рак. Този дисбаланс причинява туморите”, сигурна е лечителката. Тя нарича това “дисхармония на преглътнатите сълзи”.

Няма по-страшно нещо от това, човек да не може да плаче – синдромът на липсващите сълзи! Другата крайност е прекаленият плач и страхът от бъдещето. Той води до инфаркти, инсулти, вегетативни, кожни, стомашни, бъбречни, чернодробни проблеми.

По време на криза ни напада и хроничната неудовлетвореност,

смята Каролина. Според нея има два типа хора – такива, на които все някой им е виновен. И други, които изпитват инфантилно чувство за вина. И двете настроения за оплакване са пагубни. А за съжаление те са толкова характерни за мнозинството българи!

Така душата разрушава своята енергия, а щом съзнанието умира, то задължително боледува и тялото.

Как лекува Каролина тези състояния?

Методът й е слово-вибрация. Ключови думи се предават в подсъзнанието. Това са словесни формули, насочени към 5-те формиращи елемента: огън, въздух, вода, земя, метал. Пациентът трябва да проумее, че е част от енергиите, които си въздействат във Вселената и обменят информация, енергия и материя в повтаряща се цикличност.

Каролина владее и тайните на водата,

която е материализирана светлина и най-доброто средство срещу уроки. При восъколеенето пък се изобразяват холограми на енергийните състояния и се диагностицира болестта. Те очистват 7-те центъра в човешкото тяло, свързани с органите.

Каролина е екстрасенс на много известни хора, чиито имена се пазят в тайна.

Не мога да съобщавам имена на клиенти, това е в разрез с моя морален кодекс, отсича категорично тя в отговор на настойчивите репортерски въпроси. Тя е жената, предрекла газовата криза, енергийния рекет и тройната  и втората тройна коалиция – това е загадъчната Каролина.

Тя е на “ти” с тайните на един прочут мъж, когото нерядко свързват със скандали. За клиентите и пациентите си Каролина мълчи “като гроб”. В Българската енциклопедия на феномените Каролина е представена като човек с телепатични, ясновидски и диагностични способности. Информацията си черпи от висши сили като Астрала, Акаша и Светлината. Ето и един отзив за нейната работа:

penka

ПЕНКА ТУРЛАНОВА от Пловдив

Каролина ми помогна да превъзмогна тежко безсъние

След ритуала, който КАРОЛИНА ми направи, спя без кошмари и по-спокойно,

затова й изпращам благодарствено писмо.

След премахването на магия и негативна енергия от мен, БЛАГОДАРЯ ти КАРОЛИНА!

Мила Каролина, животът на цялото ни семейство, знаеш, беше в абсолютно затруднение. Всичко ни беше в застой. Непрекъснати кавги, безработица, безпаричие. Благодарение на твоята помощ за изчистване на магиите и негативните енергии, живеем сега по-спокойно и съпругът ми Георги Турланов вече има работа. Е, не сме забогатели, но сме добре, за което искам най искрено да ти благодарим!

2 коментара

 • Нина Петкова  март 30, 2017 at 8:32 am

  Здравейте. Искам да се свържа с Вас. Моля за телефон за контакт. Благодаря Ви.

  Отговор
 • Каролина Чолакова  април 1, 2017 at 4:29 am

  Здравейте, Нина Петкова! Телефоните са 0898999010 или 090063008 с код 10 и са посочени горе под главата на сайта и по-долу в раздела „За връзка с нас“, но явно още трябва да поработим, за да се виждат по-хубаво. Въпросът ни ни навежда на мисълта, че не сме се справили добре с ползваемостта на сайта. Благодаря ви!

  Отговор

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.