PriemiMe.com Телефони за поръчка или контакт: 0898999010 или 090063008 с код 10

Феноменът Каролина е известна сред средите на влиятелните хора и се занимава с разваляне на магия.

Телефон само за чужбина: 0881 340 246. Каролина предсказва бъдещето и предотвратява беди. Страхът от бъдещето предизвиква рак, инфаркти, инсулти, казва ясновидката. Затова то трябва да се знае и да се избягват неприятностите, които то ни е приготвило.magic-spell

Жената с феноменални способности Каролина лекува стрес, дисбланс, страхови неврози, психически заболявания, енергийни намеси и манипулации. Тя коригира дисфункциите на биоенергийното поле и го хармонизира.

Има своя уникална методика за изчистване на чакрите и аурата, за синхронизиране на вибрациите. Довежда до успешен финал тежки случаи с родови проклятия.

Разваля и черна магия.

Има 14-годишен опит в областта на нумерологията и още повече – в ясновидството. Решава проблеми в бизнеса и работата, извършва корекции в пътя на съдбата, събира разделени двойки и дори се занимава със съдебни проблеми. Помага в разрешаването на парични и финансови казуси.

Многократно е помагала в лечението на алкохолизъм и зависимости.

Въздейства успешно върху ендокринната система при жените.

Може да направи дебелите слаби и обратното. Без диети. Само ако пациентите съумеят да отворят третото си око, което според учените е затворено в епифизата.

В лечебните си и ясновидските сеанси и ритуали Каролина ползва окултната психология. Опира се на 10-те точки на психизма. Работи с очи и глас, а не с докосване, но когато работата го изисква, може и с докосване. Използва вибрацията на думите и космоенергетиката. Цери с кристални структури и с восъколеене.

Веднъж по време на сеанса “восъколеене” се материализирала статуетка на восъчна Богородица – при това триизмерна. На всеки следващ сеанс Богородица отново се появявала, но променяйки формата си. Всички пациенти, на които тя се показва, оздравявали.

Според Каролина всяка болест си има своя душа.

За прогонването й тя използва древни практики. Още от епохата на синкретизма магия и лечителство са били едно.

Предците ни са знаели, че причината за всички беди е болната душа, а отрицателно заредената енергия уврежда органите. Първопричина са негативните мисли и чувства. Гневът е най-разрушителната сила. Потиснатите нежност, секс и желание за любов също са пагубни.

Разглеждам човека като 3 в 1 – дух, душа и тяло.

Болестите на физическо ниво са отражение на дисбаланса на енергиите, обяснява Каролина. “Когато доминират прагматизмът и разумът, а чувствата цял живот са били отхвърляни, напрежението се засилва и може да доведе до рак. Този дисбаланс причинява туморите”, сигурна е лечителката. Тя нарича това “дисхармония на преглътнатите сълзи”.

Няма по-страшно нещо от това, човек да не може да плаче – синдромът на липсващите сълзи! Другата крайност е прекаленият плач и страхът от бъдещето. Той води до инфаркти, инсулти, вегетативни, кожни, стомашни, бъбречни, чернодробни проблеми.

По време на криза ни напада и хроничната неудовлетвореност,

смята Каролина. Според нея има два типа хора – такива, на които все някой им е виновен. И други, които изпитват инфантилно чувство за вина. И двете настроения за оплакване са пагубни. А за съжаление те са толкова характерни за мнозинството българи!

Така душата разрушава своята енергия, а щом съзнанието умира, то задължително боледува и тялото.

Как лекува Каролина тези състояния?

Методът й е слово-вибрация. Ключови думи се предават в подсъзнанието. Това са словесни формули, насочени към 5-те формиращи елемента: огън, въздух, вода, земя, метал. Пациентът трябва да проумее, че е част от енергиите, които си въздействат във Вселената и обменят информация, енергия и материя в повтаряща се цикличност.

Каролина владее и тайните на водата,

която е материализирана светлина и най-доброто средство срещу уроки. При восъколеенето пък се изобразяват холограми на енергийните състояния и се диагностицира болестта. Те очистват 7-те центъра в човешкото тяло, свързани с органите.

Каролина е екстрасенс на много известни хора, чиито имена се пазят в тайна.

Не мога да съобщавам имена на клиенти, това е в разрез с моя морален кодекс, отсича категорично тя в отговор на настойчивите репортерски въпроси. Тя е жената, предрекла газовата криза, енергийния рекет и тройната  и втората тройна коалиция – това е загадъчната Каролина.

Тя е на “ти” с тайните на един прочут мъж, когото нерядко свързват със скандали. За клиентите и пациентите си Каролина мълчи “като гроб”. В Българската енциклопедия на феномените Каролина е представена като човек с телепатични, ясновидски и диагностични способности. Информацията си черпи от висши сили като Астрала, Акаша и Светлината.

penka

ПЕНКА ТУРЛАНОВА от Пловдив

Каролина ми помогна да превъзмогна тежко безсъние

След ритуала, който КАРОЛИНА ми направи, спя без кошмари и по-спокойно,

затова й изпращам благодарствено писмо.

След премахването на магия и негативна енергия от мен, БЛАГОДАРЯ ти КАРОЛИНА!

Мила Каролина, животът на цялото ни семейство, знаеш, беше в абсолютно затруднение. Всичко ни беше в застой. Непрекъснати кавги, безработица, безпаричие. Благодарение на твоята помощ за изчистване на магиите и негативните енергии, живеем сега по-спокойно и съпругът ми Георги Турланов вече има работа. Е, не сме забогатели, но сме добре, за което искам най искрено да ти благодарим!

2 коментара

  • Нина Петкова  март 30, 2017 at 8:32 am

    Здравейте. Искам да се свържа с Вас. Моля за телефон за контакт. Благодаря Ви.

    Отговор
  • Каролина Чолакова  април 1, 2017 at 4:29 am

    Здравейте, Нина Петкова! Телефоните са 0898999010 или 090063008 с код 10 и са посочени горе под главата на сайта и по-долу в раздела „За връзка с нас“, но явно още трябва да поработим, за да се виждат по-хубаво. Въпросът ни ни навежда на мисълта, че не сме се справили добре с ползваемостта на сайта. Благодаря ви!

    Отговор

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.