Тази статия е за любовна магия в отговор на въпроса „Как да го накарам да се влюби в мен“. Има някои техники и разсъждения по темата за правене на магия за любов от разстояние.

Разговаряме с Каролина Чолакова, ясновидец, вуду специалист и чародей. За връзка с нея вижте координатите по-долу или пишете в коментарите под публикацията!

ВЪПРОС №1: Каква е традицията у нас за правене на любовни магии за събиране на разделени двойки или за принуждаването на някой да се влюби в нас от разстояние, без той да знае?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Любовните магии са познати на хората от далечни времена.

Старите баби изричат определени заклинания, омагьосват някой момък да се влюби в девойка, за да живеят заедно.

Любовните магии могат да се правят лично, чрез предмет, докосване или от разстояние по снимка, коса и други. Много от старите баби ползват билки за така наречената природна магия, ако девойка или младеж не може да си намери приятелка или попада все на неподходящи.

Както се пее в една песен, носят се билки като талисман, привличащ подходящ партньор. Аз лично предпочитам да правя ритуали от разстояние поради простата причина, че много хора ми се обаждат, когато вече са опитали всичко и са разделени с брачният партньор.

Дори и да им помогна, това не е най-правилната стратегия. В моите ритуали редовно използвам успешно огнената стихия, свещи, билки и астрални проекции, които изпращам от разстояние до обекта. Имала съм удивително бързи резултати: около 10 дни до връщане на партньори и хармоничен начин на живот.

ВЪПРОС №2: Вие какво точно предлагате на тези хора?

К. ЧОЛАКОВА: Причината за безбрачието, за самотата най-често е кармична. Човек доброволно избира преди да се роди каква съдба да има – дали да е сам като куче, дали да е сакат или тежко болен. Това са неща, породени от неговата собствена нужда, това е кармата, която сам си е създал. Например ако в предишния си живот сме имали разгулно поведение и сме водили безразборни връзки, вероятно след смъртта сме почувствали силно разкаяние за това, което сме вършили приживе. И сме искали в следващия си живот да успокоим обременената си съвест, като живеем по-праведно.

Някои хора така разбират праведността – да страдат. Затова и избират да страдат през живота си. Но често пъти разбират, че това решение е било грешно…

ВЪПРОС №3: А кое е правилното решение за такива хора?

magii-kak-da-go-nakaram-da-se-vlyubi-v-men-karolina-cholakova-03К. ЧОЛАКОВА: Най-праведното и благородно решение за такива хора е да се грижат за други. Служението на своите близки и на човечеството, и на истината е по-добро от самотуването и самобичуването. И хората го разбират, когато вече е късно. Когато те сами са произнесли собствената си присъда, още преди да се родят и са се обрекли на безбрачие.

ВЪПРОС №4: Какво предлагате в този случай?

К. ЧОЛАКОВА: Има специални магически ритуали, които се правят, за да се развърже неприятният кармичен възел, който причинява у нас нещастния и самотен живот. Те имат за цел да отстранят коварната причина, която ние сами сме си създали. Без това не може да се продължи нататък, иначе човек сам спъва всяка възможност за изграждане на здравословна и стабилна връзка. След това вече се правят други магически ритуали или да ги наречем директно магии за привличане на подходящ партньор, за предизвикване на неговата любов от разстояние, за влюбване. Но това, както казах, е възможно само ако се разсече кармичният възел, който седи в основата като причина за нещастието, при това този възел е завързан от самите нас. Как мога да искам някой да полудее по мен, ако аз самата не се понасям? Ако се считам за боклук, който е недостоен за любов?

ВЪПРОС №5: Какво представлява магията за влюбване от разстояние?

К. ЧОЛАКОВА: Това е система от ритуали и заклинания, която има за цел да привлече душата на нашия желан обект, да може той да се заинтересува от нас в положителния смисъл на тази дума. Ние трябва винаги да знаем, че човекът не е само тяло, той е преди всичко душа, която е изградила това тяло. Магическата наука казва: „Привлечи душата, а тялото само ще дойде“. Това е първата стъпка.

ВЪПРОС №6: А каква е следващата стъпка, когато искаме мъж или жена да се влюби в нас?

К. ЧОЛАКОВА: Следващата стъпка е успоредна на първата, а даже може и да я изпреварва. За да се харесаме на една душа, ние трябва да ѝ предложим някакви свои качества. Не може със самоокайване, мрънкане и завист да привлечеш душата на един човек, нали така? Това е втората задача, вторият аспект на магията за влюбване от разстояние – да има нашият адресат в какво да се влюби. Да имаме ние самите някакви „данни“, достойни за влюбване! Ние ще привлечем душата на нашия обект и той ще се поинтересува от нас, но ако това, което той или тя види, не му хареса, тогава можем да го притежаваме само временно. Затова ние сами трябва да разрешим кармическия си проблем, да разсечем кармичния възел. Това е вторият аспект на магията.

ВЪПРОС №7: Има ли още някаква стъпка в този процес на предизвикване на харесване и обич, който трябва да знаем?

К. ЧОЛАКОВА: Да, и това е най-тънката част, където може да пипа само професионалист. Това е създаването на защита срещу обратния ефект от магията. Знаете, че всяка магия носи със себе си негативни последствия. В този случай, когато говорим за магия за любов от разстояние, задължителният удар идва от страна на изкушението. Защото вие се досещате, че всеки, който е успял да се изгради така, че да бъде привлекателен за един човек, сигурно ще стане привлекателен и за други хора. Някои от тях могат наистина да полудеят по него. Ако вие повишите собствената си стойност, ще станете желани за мнозина. Това е изкушението. Ако му се поддадете, ще се върнете отново в същия ад, от който идвате.

ВЪПРОС №8: Защо се получава така?

К. ЧОЛАКОВА: Защото в началото ние ви видяхме като самотници, които сами са избрали да бъдат такива, в резултат на угризения за предишния си грешен живот, в който сте се поддавали на прекалено много изкушения, впускали сте се в разврат и изневери. Разкъсахме този кармичен възел и ви дадохме възможност да глътнете малко въздух, да се почувствате отново желани, а не отхвърлени от всички отшелници. Но когато имахте възможност отново да станете нормални, вие отново се отдадохте на изкушения и курваруване и се върнахте в изходната точка. Не е ли най-логичното нещо на света да играе черпакът по главата?

ВЪПРОС №9: Точно така е! А какво се прави, за да се предотврати това?

К. ЧОЛАКОВА: На първо място вие трябва да знаете какво искате, а след това се прави каквото и да било. Ако искате магия за влюбване, то е добре да се изградите самите себе си така, че да бъдете достойни хората да се влюбят във вас. А после всекидневно да защитавате доверието им и да им служите. Ако искате отново да се впуснете в разврат и безразсъдство, тогава тази магия не е за вас и по-добре не посягайте към кармата, защото с всяка промяна на кармата идва и изкушението. Ако желанията ви не са искрени и трайни, не посягайте към вечните неща, защото рискувате в много скоро време да се върнете в изходна позиция и дори да стане по-зле отпреди. Магията за влюбване е голяма отговорност най-вече за този, който я поръчва.

ВЪПРОС №10: Какво можем да кажем за любовта, предизвикана по този начин?

К. ЧОЛАКОВА: Какво всъщност представлява любовта? Дали тя е просто чувство, което си мислим, че сме изпитвали, изпитваме или се надяваме да изпитаме? А каква ли е причината, поради която можеш да кажеш „Аз съм влюбен”?

Не мисля, че това са строго определени въпроси и ситуации, то просто се разбира от само себе си: Начинът, по който се държиш с даден човек, по който го гледаш и си мислиш: „Боже, какви красиви очи има!”. Ето това са малкото ситуации, в които можеш да разбереш, че си влюбен.

А каква е разликата между влюбения и невлюбения? Когато човек няма някой близо до себе си, когото да обича, с когото да споделя проблемите и радостите си, той се държи обикновено така: Става сутрин намусен от представата за отвратителния ден и се отправя към банята.

След известен престой там се облича и излиза. По пътя разбира, че е свършил цигарите и отправя “хубави” пожелания към управниците ни… След първите няколко часа, в които се разсънва, разбира, че няма никаква полза да си губи времето и да слуша глупостите на колегите или приятелите.

Време е за кафе. Добре де, ама после какъв е смисълът да се връща на старото място, след като трябва да се извинява на някого за нещо. И така си пропилява целия ден… Вкъщи се прибира „скапан” от познатите до болка процеси и решава да поспиш малко, та дано да забрави за скучно прекарания ден и да се събуди с по-добро настроение.

Но това не става. На следващия ден се събужда със същата празнота в сърцето.

Нищо не се е променило. Отново няма кой да те прегърне и да те утеши. Няма никого до себе си… А празнотата продължава все по-безмилостно да разяжда сърцето му. И в крайна сметка се запитва:

„Има ли смисъл да я търся изобщо тая пуста любов? Дали ще я намеря някога? Не е ли по-добре да намина през кръчмата да разпусна малко!”

Но така не става! По този начин ти никога няма да срещнеш любовта. Трябва да се бориш за нея! Любовта не може просто ей така да дойде при теб. Не трябва да се затваряш в себе си и да си мислиш, че няма никакъв смисъл. Трябва да продължиш да живееш, да продължиш да я търсиш в мрачния ден, обгърнат от сива и потискаща мъгла.

Защото ежедневието ти ще стане много по-различно…

ВЪПРОС №11: В какво точно се състои разликата между влюбения човек и това, което описахте току-що?

К. Ч.: Някога виждали ли сте отстрани влюбените хора? Били ли сте близо до свой приятел или приятелка, докато любовта е обгръщала сърцата им? Ако е така, значи ще ме разберете много добре. Ако не, направете си труда да прочетете моите редове – няма да сгрешите!

Когато усещате онази топлина в сърцето си, която не може да се замени с нищо друго; когато знаете, че има някой, който ви обича, който държи на вас, значи сте срещнали любовта. magii-kak-da-go-nakaram-da-se-vlyubi-v-men-karolina-cholakova-05-300x226Нещата около вас стават съвсем различни. Проблемите, които преди са ви дразнили, вече не значат нищо.

Хората, които са ви били антипатични – вече не могат да повлияят на настроението ви по никакъв начин. Какво сте виждали преди, докато сте се разкарвали в парка? Може би само деца, родители, катерушки и пейки? А знаете ли сега, когато топлината в сърцето ви отново я има, какво ще ви направи впечатление?

Децата пак ще си ги има, но този път вие ще чувате смеха им, ще усетите радостното им настроение.

Дърветата пак ще си ги има, но този път вие ще разберете колко мелодично шумят листата им. „Грозните свраки” вече няма да са същите. За вас ще има птички, които не дразнят слуха, а ви карат да се отпуснете, карат ви да се чувствате добре!

magii-kak-da-go-nakaram-da-se-vlyubi-v-men-karolina-cholakova-06Не знам дали сте разбрали смисъла на това, което ви казвам, приятели, но приемете един съвет: По-прекрасно нещо от любовта няма! Търсете я, не се отказвайте. А ако вече сте я срещнали, но тя не е споделена – борете се за нея! Дайте всичко от себе, покажете ѝ че тя е слънцето, благодарение на което вие съществувате.

Обсипете я с нежността и топлината – такива, каквито винаги сте искали да получите от нея. И не забравяйте – с постоянство и желание всичко се постига! Има хора, които постоянно търсят любовта и никога не я намират, понякога това се случва, защото човек е поставен в кармична ситуация и му е много трудно да излезе, колкото и усилия да влага.

Така нареченият пръстен на безбрачието или венец на безбрачието, или каквито и други имена да има си е просто карма.

ВЪПРОС №12: Как могат читателите да се свържат с вас?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Обадете ми се по някой от следните начини: На телефон 0900 630 08, въведете код 10. Също ви давам и номер, който е само за чужбина: 0881 340 246, или от сайта ми. Имейл: misti4no@abv.bg.

 

4 коментара

 • христина иванова  май 14, 2016 at 1:18 pm

  здравейте.имам от 5г връзка с човек с когото се обичахме много.от известно време той има лични и финансови проблеми и е решил да се откаже от тази любов з-то си мисли че ще поведе и мен надолу и че аз ще съм по-добре без него.твърди че вече не ме обича но аз просто виждам че ме лъжи.какво да направя за да си върна любовта?

  Отговор
 • Миглена Петрова  юни 23, 2016 at 7:25 pm

  Здравейте,
  Аз съм една отчаяна 38 год.жена.Преди седмица мъжа,който обичам и с който съм си мислила, че ще остарея, и от който имам страхотно детенце ми заяви, че иска да се разделим окончателно.Опитвах какво ли не говорих му, увещавах го,молех го да не го прави или поне да не избързва, но той беше категоричен.Като причина ми каза,че не бил щастлив и иакал да опита нещо друго и различно, да започне нов живот.Много ми е трудно да го приема, верно сме имали проблеми и трудни моменти по между ни , но кое семейство няма….Моля Ви помогнете ми да не го загубя и да не си разбиваме семейатвото!
  Благодаря предварително!!!

  Отговор
 • Жанета  юни 26, 2016 at 10:45 pm

  Здравейте , имам нужда от помоща ви

  Отговор
 • Галя  февруари 28, 2017 at 7:46 pm

  Здравейте от 4 години живея с моя мъж имаме 2 деца работи в чужбина много ме ревнува но от 1 седмица ми казва че има друга жена моля ви помогнете ми да си го вагна

  Отговор

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.