Как се действа при магия за любов със снимка: С помощта на фотография може да се урочаса, да се нанесе вреда, дори да се прекъсне живот.

вуду черна магия за любов със снимка

Ето част от темите в това интервю с Каролина Чолакова: Вуду магия, Любовна магия, Магия за любов със снимка, Магия за раздяла, Молитва за любов и брак, Сбъдване на желание за любов, Черна магия…

Древните индианци са знаели „как се фиксира духът“ в снимката и не са разрешавали да ги фотографират. Съвременните хора сме загубили това знание и качваме във фейсбук и разни платформи всякакви снимки – свои, на децата ни, на близки и любими, отваряйки път към своята и тяхната същност.

„Вещите“ хора съветват да не разпространяваме без причина снимки. Малките деца са особено уязвими. Последствията от едно разглеждане на албум могат да са непредсказуеми – да се завиди на хубавото детенце и то да хване вирусче, да се влошат интимни отношения, да влязат неудачи в семейството и какво ли още не.

Лош навик е да се носят фотографии в портфейли и портмонета. За осъзнатите хора, които харчат и раздават с радост, няма опасности. Но ако посягаме към парите със страх, че свършват, с опасение, че не стигат, с яд, че плащаме за нещо скъпо и с други подобни негативните емоции, те ще „облъчат“ и поставената до парите снимка.

Фотографиите са като врати през времето и пространството. Неинформираните си вредят, боравейки по произволен начин със свои и чужди снимки, а знаещите ги използват, за да проектират в бъдещето свои желания, да моделират и манипулират енергийно събития и хора.

Каролина Чолакова използва снимките за цяла гама ритуали и магии. С тяхна помощ тя проектира привличането на пари, разгръщането на успешен бизнес, отварянето на пътя на живота. Снимката е ефективна при изчистване на хора и проблеми, за разваляне на предишни магии. Голямата сила на „снимковата“ магия е по отношение на любовта – да се обвърже конкретен човек или ако няма такъв, да се подготви появата на най-подходящия.

Уменията на Каролина са ефикасни и моментално действащи. Затова се обръщаме към нея, за да ни разкаже подробно за силата на снимките и какво можем да постигнем с тяхна помощ.

-Здравейте, Каролина. Като начало ви моля да обясните каква е силата на снимките и наистина ли чрез тях се правят енергийни намеси или както са казвали едно време – магии.

-Абсолютно. Снимките са изображения на енеретиката на човека, „копия“ на физическотому тяло и на неговите невидими фини тела. Те са възможност да се работи от разстояние. По снимка се правят ритуали и магии по същия начин и със същата сила, както при физическо присъствие на обекта. Всичко изброено е възможно, защото фотографията фиксира човека и неговото моментно състояние – мисли, чувства, настроение, емоционално състояние. Тя запечатва целия му вътрешен свят и съхранява енергийния му образ.

вуду черна магия за любов със снимка

Снимката е веществена следа съм човека

-Излиза, че с помощта на снимка вие правите директна връзка с човек, който дори не сте виждали?

-Точно така. Снимката е енергийната следа до човека. Представете си я като врата към друго време и пространство. Всъщност времето и пространството са понятия от физическия ни свят, но на енергийно ниво не съществуват. Мога да работя с вас от миналото, настоящето и бъдещето.

-Има ли изисквания към снимките, които се използват за магия?

-Всяка снимка е енергиен отпечатък и следователно – ще ни свърши работа. Но някои снимки са по-информативни от други и с тяхна помощ се влиза по-надълбоко, така да се изразя образно. На първо място за предпочитане са снимки в пълен ръст, защото на тях е запечатан целият образ на обекта, заедно с всички негови енергийни полета и точки – чакрите.

-Може да е затруднително да се достави такава снимка на друг човек.

-Снимка до кръста може да се дорисува на лист хартия. Но това намалява достоверността на информацията. Който се е решил на енергийна намеса, ще трябва да си направи труда и да намери подходящата снимка. Снимката е най-важното в цялата работа.

Има още няколко изисквания към снимките. На второ място, човекът трябва да е сниман сам, защото в противен случай образът ще се замърсява от енергийните полета на други хора. Търсете максимално неутрални фотографии, които да носят минимум странична енергия. Много ясно, че снимки от сватби, празненства и веселби са с изопачена положителна енергия, а снимки от тъжни събития са напоени с ненужна отрицателна енергия.

Много важно! Запомнете, че снимките не трябва да се обработват. Както са направени – така. Ако работите самостоятелно със снимка – да е автентична. Ако искате аз да ви помогна – изпращате ми необработена снимка по имейл или с писмо, в случай че е на хартиен носител.

-Старите черно-бели снимки на хартия стават ли за магии?

-Предишната генерация колеги работеха с такива. Но те са били актуални за онова време. Хубаво е снимката да е правена наскоро, защото носи по-жива енергия. И човекът да гледа в обектива, за да се получи връзката. Но и стара пожълтяла снимка е добре, ако няма друга.

-Ти какво виждаш на снимката?

-Проследявам енергийните полета, по които са нанесли белези заболявания, уроки, магии, замърсявания, паразити, проклятия, родови клетки и заключвания, всякакви инвазии на недобронамерени сили и енергии. Всяко чуждо вмешателство е налице.

Особености на добрата магия за любов

-Възможно ли е да се извърши магия за любов по снимка?

-Може и много се прави. Фотографията е канал, по който тече енергия. Той прави връзка между избражението и изобразения човек – обектът на любовното желание. По този канал се предават импулси и се въздейства върху човека.

-Какви точно магии, свързани с любовта, може да бъдат направени по снимка?

-Да се премахнат негативни въздействия, които пречат да се осъществи желаната връзка. Може да се махнат уроки, магии, заключвания, проклятия срещу любов. Може на човека да са наложени негативни привързвания или безбрачие. Може да му се сложи защита от такива въздействия. Възможностите са буквално стотици. Хората правят много намеси, дори и несъзнателно с лоши мисли и лоши думи.

вуду черна магия за любов със снимка

За добрата магия е необходима добра снимка

-А да породим любов в сърцето на друг човек?

-И това се прави често – романтична любовна магия, чародейство за събиране на двама души, отваряне на пътя между тях, разчистване на пречките. Има ритуали за всичко. Каквото пречи на любовта – да бъде премахнато, каквото не достига – да бъде вдъхнато, каквото се иска – да бъде създадено енергийно и да се въплъти в материята.

Прави ли се магия за раздяла със снимка?

-Любовната магия черна ли е или бяла?

-Има и черна, и бяла. Зависи доколко магията насилва волята на друг човек. Ако двама се обичат и искат да бъдат заедно, но обстоятелства и хора пречат – ще им се помогне с бяла магия. Ако липсват чувства, то пораждането на романтични чувства определено е черна магия. Когато някой е влюбен в обвързан човек и го иска за себе си, определено си слага главата в торбата. Тогава трябва да бъдат направени две енергийни намеси – да се раздели съществуващата двойка и да се създаде любов в новата двойка.

Вижте и ТОВА: Как да познаем един енергиен вампир? 10 критерия!

-На мен ми изглежда като сериозна работа. Възможно ли е да се прилага любовна магия от обикновените хора. Примерно аз си свалям от фейсбук снимка на едно момиче, което ми харесва. И какво после?

-Не взимай снимка от фейсбук, не става. Снимките се смачкват като минават през интернет и се губи енергийната им свежест. Ще ти трябва автентична снимка, направо от фотоапарата. Или изпратена по имейл.

-Добре, намирам такава. И после? На какъв принцип работи магията за любов?

-Нещата се създават първо на енергийно равнище. И щом се оформят във фините светове, те се материализират и във физическия. Всяко материално нещо, което виждаш, първо е създадено енергийно. Ето така работи и любовната магия. Ще пресъздадем любовта между двама души на енергийно ниво, за да се случи тя в бъдеще на практика в реалността.

-Не ми е лесно да го разбера. Значи не мога да направя магия.

-Можеш, защото има определени ритуални действия. Ако ги изпълниш, ще се оформят нещата. Или аз ще ти направя, каквото желаеш. По-обикновените магически действия са достъпни и за аматьори. Но с някои сериозни многостепенни намеси по-добре да се заеме на специалист. Може да не съм аз, доста колеги ги умеят тези неща. Важното е човекът да не си навреди.

Сбъдване на желание за любов

-Но ти си специалист в работата със снимка. Кажи конкретно кои ритуали са безопасни за т.нар. домашно изпълнение и кои са за специалист?

-Сравнително безрисково е да се приложи магия за сбъдване на желание за любов, за осъществяване на брак с любим човек. Още – да се извика вниманието на някой. Също да се премахне съперник или съперница. Магиите за раздяла по принцип са по-сложнички, но ако се внимава, също стават.

Любовна магия: Основни положения

вуду черна магия за любов със снимка-Ще ни научиш ли на някой магически ритуал за предизвикване на любов?

-Заклинание за вдъхване на любов?

-Супер! Всеки иска да бъде обичан…

-Ще разкажа за един ритуал, чрез който се привлича любовта на конкретен желан мъж. Това заклинание прави нещастната любов – щастлива. Създава силни и ярки чувства. Вдъхва такова силно привличане, че той не е в силата си да се откопчи. Ритуалът е приложим към необвързан мъж, защото се използват способите на бялото заклинание. В случай че го насочите към обвързан или женен мъж, то просто няма да сработи.
Ще изчакате да дойде растяща Луна. Значи, във времето между Новолуние и Пълнолуние. Аз предпочитам да е в средата на периода. Ритуалът се изпълнява през нощта, но подготовката започва от сутринта. Когато се събудите в избраната сутрин, не мърдайте в леглото, дори не отваряйте очи. Извикайте в съзнанието си вашето желание. Представете си любимия. Фиксирайте мощно намерение. Това става, като си кажете категорично и ясно на глас:

„Днес аз ще извърша ритуал, с който ще привлека еди кой си човек към себе си. Аз съм готова за този ритуал. Аз съзнавам и приемам всички последствия. Моля Висшите сили за помощ и подкрепа“.

вуду черна магия за любов със снимка

Ритуалите за любов се радват на небесни помощници

Със свои думи се помолете за помощта от Небесните помощници и закрилници. Визуализирайте любовта, към която се стремите. Нарисувайте наум картина на перфектната любов – вие сте заедно с мъжа, към когото се стремите, и заедно се радвате на любовта си. Украсете тази картина максимално и я задръжте в ума си. Колкото по-дълго остане в съзнанието ви, толкова по-ефикасна ще бъде магията. Така сутринта създавате една енергийна матрица на бъдещите желани събития. Вечерта, по време на заклинанието, ще изпълните матрицата с нова енергия, а по-нататък ще очаквате тя да се материализира.

Вечерта ви трябва тиха и спокойна атмосфера, както и пълна уединеност. Ако има опасност да бъдете прекъснати или обезпокоени, по-добре оставете за друг път или намерете по-подходящо място. Осигурете си пълно спокойствие, така че да насочите мислите си изцяло и безрезервно в това, което правите. Очертайте защитен кръг, очистете го с пламъка на свещ. Застанете в средата и се вглъбете. Успокойте ума, помолете Висшите сили за помощ. Поставете пред себе си снимката на любимия. Може да я изкарате на телефона си или на екрана на таблет, лаптоп, дори компютър. Ако е на хартия, още по-лесно.

Разгледайте образа на любимия. Осъществете мислена връзка с него. После почувствайте любовта в себе си. Визуализирайте я като розово кълбо в сърцето ви. Представете си, че от това кълбо се оформя розова нишка, която излиза от вас и стига до сърцето на човека от снимката. Стабилизирайте представата, че двамата сте свързани от енергията на любовта, визуализирана като розово въженце. Следва заклинанието. Добре е да сте го научили наизуст, за да го изречете, без да отклонявате поглед от снимката и без да губите представата за розовата нишка между вас. Ако ви е трудно да наизустите заклинанието, поставете текста точно до снимката, за да си помагате, без да отклонявате прекалено много поглед.

Заклинанието се казва с висок, ясен глас:

В името на Бог и Пречистите сили на Вселената!
Могъща е силата на любовта! Горчива е сълзата на самотата!
Иди си, моя тъга! Ела, красива любов, създадена в мечтата!
Иди си, моя самота! Ела, радост от взаимността, заселена в сърцата!
Призовавам ветровете, вихрите на световете!

вуду черна магия за любов със снимка

Обстановката по време на ритуала е много важна

Призовавам Ангелите на сърцата, на любовта и на съдбата!
Пристигнете, помогнете, влюбените завържете!
Любовта от моето сърце нека се влее в неговото сърце!
Любовта от моята душа, нека се настани в неговата душа!
Радостта, която ми дава крила, нека израсне на неговите рамена!
Долетете, помогнете, любовта ми пренесете!
И в сърцето на любимия същата силна любов заселете!
Утрото когато настъпи, щом любимият се събуди,
Нека любовта ми усети и завинаги да я приеме.
Нека с мене се слее и без мен да не може да живее.
Нека без мен да не диша! Друг, освен мен, да не вижда!
Нека сърцата се слеят и вечно в едно да живеят!
Така да бъде и така Е! Амин!

Накрая, след заклинанието, останете в тишина, вглъбени в себе си и дайте възможност на енергията да проникне дълбоко и да пропие енергийния отпечатък на желания мъж. Накрая благодарете на Висшите сили, които са помогнали.

Способите на черната вуду магия

-Защо този ритуал няма да подейства върху обвързан мъж?

-Да се привлече женен мъж или такъв, който е трайно и силно обвързан с друга жена, е по-сложна енергийна намеса. В нея бялото заклинание няма да свърши работа, защото е необходимо прекъсване на съществуващи връзки, намеса в живота на трети. Тук влизат в действие способите на черната вуду магия.

-Все пак е възможно, нали?

-Да, абсолютно. Но ще препоръчам на дамите предварително добре да помислят искат ли наистина обвързан мъж. Не говоря за моралната страна на въпроса, въпреки че и такава съществува. Но последствията от подобна енергийна намеса на сериозни.

вуду черна магия за любов със снимка

Магията обвързва с невидими „въжета“

Иначе ще споделя един ритуал, който е проверен с времето и със сигурност много ефективен. Той е способен да изкара мъжа от семейството му. За обреда са необходими парче ленен плат, чаена лъжичка от неръждаема стомана и сбор от определени билки, от които се приготвя отвара. Билките са сушена детелина, корен ангелика, стрък девисил и цариче. Достатъчни са по една десертна лъжичка от всяка. Пускат се в глинен или сребърен съд, заливат се с чаша кипяща вода и добре се разбъркват. Отварата се оставя да отлежи 9 часа.

След това лъжичката от неръждаема стомана се обвива в ленения плат и се пуска в отварата за 6 часа.

Когато изтече времето, лъжицата се отвива от лена, а на нейно място се завива снимка на желания мъж. Лъжицата се изхвърля в река, в течаща вода, за да отнесе старите привързаности на мъжа. А снимката, обвита в лена, се слага под възглавницата за една нощ. От следващия ден ще носите амулета постоянно в себе си. В перфектния случай ленът се докосва до кожата ви. Докато снимката с любимия мъж е във вас, вие ще живее в сърцето му и нищо няма да е способно да ви раздели.

Ако в даден период се решите да развалите магията, изхвърлянето на парчето плат със снимката въобще няма да е достатъчно. Любовта ще се разруши, но енергийната връзка между двамата ще остане. И вероятно последващите отношения ще са изпълнени с неприятни емоции. Рецепта за разваляне на такава магия не мога да дам, защото е по-трудна работа. Така че който се заеме с такава работа, да си знае отначало, че ще трябва да отиде при специалист да му развали магията.

-Искам да те попитам за друг случай – а ако жената желае любов, желае да срещне партньор, но няма предвид конкретен човек, не изпитва чувства към никого, как да си направи любовна вуду магия?
вуду черна магия за любов със снимка

Вуду-магията за сбъдване на желание е много силна практика

-Нарича се вуду магия за сбъдване на желание за любов. Трудното в нея е да се формулира желанието ясно и отчетливо. Сигурно звучи лесно, но когато седнете с един лист чиста хартия да изпишете какъв човек искате да срещнете, ще видите, че е сложничко. Обикновено имаме някаква мъглява представа какво искаме, но за извършването на заклинание тази представа не работи. Трябва да си изградите абсолютно ясен и отчетлив образ на желания човек. Този образ играе ролята на снимка. Може да си помогнете с рисунка. Естествено не ви се налага да имате художнически талант и да нарисувате човек с ясна физиономия. Достатъчно е да се създаде енергиен модел на желания мъж.

Осигурете си нарастваща луна, спокойна обстановка, тишина. Начертайте кръг и го пречистете, както обясних преди малко. Сложете в средата му свещ, а под свеща – рисунката на желания мъж. В ритуала се използва символ и силата на мисълта. Важно е да се концентрирате, да извикате в съзнанието си образа на типа мъж, който желаете и да концентрирате в сърдечната си чакра чувство към него. Заклинанието се изрича на висок глас. Няма задължителни думи. Опишете желанието си и помолете Небесата да ви доведат желания мъж. Когато приключите, изгасете свещта и изречете: Свещта изгасна, любовта ми проблясна. Силата на свещта мина в любовта!

Същият ритуал се извършва 9 нощи поред. Свещта се разчита така, че да догори докрай на деветия път. Удобно е да разграфите свещта на 9 части, за да е видимо докъде трябва да изгарят при всеки отделен ритуал.

Молитва за любов и брак

-Кажи някоя молитва за брак, моля те.

-Заклинание за брак се чете в тъмна нощ, когато на небето има много облаци и луната не се вижда. Подготвяйки се за молитва, запалете свещ и поставете пред нея снимка на човека, с когото искате да се обвършете. Пуснете в непрозрачна чаша сребърна халка и сипете вода. Прекръстете три пъти водата, изричайки на глас:

вуду черна магия за любов със снимка

Заклинанието се чете през нощта

Пръстенът е във водата,
любовта е във душата,
венчилото е пред вратата.
Нека свещта образът любим огрява,
нека образът във водата да се отразява,
нека водата пръстена да освещава!
Съюзът ни завинаги се основава!
Амин!

Щом сложите пръстена на ръката си, магията се задейства. Необходимо е да го носите в продължение на 99 дни, нито ден по-малко, нито ден повече. Това време е потребно, за да се разгърне заклинанието, да пусне енергийните си пипала и да оформи във фините светове бъдещия брак от реалността. След това остава да проявявате само търпение и спокойствие.

-Как да се избавим от любовница или съперница в любовта? И то завинаги. Може ли да направим така, че другата жена да изчезне?

-Възможно е да объркаме живота на жената, така че тя да няма желание и време да се занимава с любовни отношения. Заклинанието работа така, че се усилва, когато двамата с неверния съпруг са заедно и увеличава неприятните им изживявания и емоции. По този начин ги разделя. Двамата не за дълго ще издържат на лошите отношения и накрая ще се разделят.

Обредът се прави в 17-19 лунен ден, три пъти поред. Вземете голям емайлиран съд и кипнете в него пода. Концентрирайте се, успокойте дишането и мислите и бавно пуснете в клокочещата вода снимката на любовницата. Когато се снабдявате със снимка, внимавайте на нея да не присъства и съпруга, защото ще се навреди и на него.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Магията на Новолуние създава нови отношения и разпалва нови страсти

Думите на заклинанието са:

Тялото на … (името на жената) нека гори!
Кръвта на… (името на жената) нека кипи!
Нека се гърчи, нека се мъчи,
Нека … (името на жената) покой да не види!
Днес словата ми са само звук,
Утре ще станат реалност и път!
Нека казаното бъде сторено! Нека казаното бъде сторено! Нека! Амин!

Докато се изричат думите, те се зареждат с чувство, с желанието тази жена да поеме по собствен път. Представяйте си как съпругът ви върви по своя пътека, а тя – по друга пътека и как двата пътя се разделят и се насочват към различни посоки. Заклинанието се изказва три пъти – три дни по три пъти.

Има и друг начин да се разделят двама души – с разрязване на снимка, на която са снимани заедно. Използва се нова ножица, с която не е рязано друго преди това, а след ритуала ножицата се изхвърля. Разрязаните половини на снимката се разделят. Половината, на която е жената – любовница, която искаме да отстраним, я заравяме в пръст. Нека се избере място, което няма скоро да бъде пипано и ровено поне няколко години. Може да се зарови в пресен гроб, но има опасност да се разбута, когато близките решат да направят гроба и да сложат постоянен паметник. Изборът на място е важна част от ритуала. А другата половина, на която е сниман мъжът, се увива в чисто и ново парче плат, заедно с кристал, кръст, картичка със сърца и пожелания… Идеята е да се внесе положителна енергия и висока вибрация. Амулетчето се слага под възглавницата за три нощи, а след това се премества на друго място у дома – там, където няма да бъде намерено и разбутвано.

-Как работи това заклинание?

-Единият човек се обвива с ниски вибрации, а другият се поставя в среда с високи вибрации. Енергийно те стават несъвместими и не могат да съжителстват. Просто няма да се чувстват добре заедно.

-За какво друго можем да правим магии със снимки? Само за любов ли се прилагат?

-Снимката е само посредник на енергията. Чрез нея може да се въздейства на здравето на даден човек, на неговия бизнес, на работата му – да започне работа или да я загуби. Друго, което правя – да изчистя човека от негативи, които са му насложени. Много ценна практика е отваряне на пътя на живота.

Кога магията за любов е ЧЕРНА

вуду черна магия за любов със снимка

Пример за правилно заснета за целите на магия снимка

-За добро или за зло са тези ритуали?

-И за добро, и за зло. Зависи какво желание ще бъде вложено в тях. Всъщност какво значи за добро и за зло, знаете ли? Ако магията подпомага човека в посока на неговото желание и стремеж, тя е бяла, за добро. В случай че заклинанието противоречи на желанието на дадения човек и го принуждава да поеме по друг път – дори и този път да е за добро, да е в негова полза и подкрепа, пак си е черна магия. Защото се насилва пътя на другия и се променя извън неговата воля.

-За всички изброени случаи има различни ритуали, така ли?

-Има много ритуали, но не са диференцирани, както си представяте. Всъщност в едно и също ритуално действие може да се внесе различно послание. Например ще очертаете кръг, ще го пречистите, ще запалите свещ, ще сложите снимката на човека пред свещта и ще изречете заклинание. Думите ще минат по енергийната пътека, която представлява снимката, и ще стигнат до реалния физически обект – човека, за когото е предназначен ритуалът. А пък дали омагьосвате за бизнес, или за здраве, или за любов – вече ще зависи от думите на заклинанието.

Ако е за вреда, се правят и някои допълнителни ритуални действия. Примерно набождане на снимката с карфици. Това е способ от вудуто и е много действащ, направо като нож прерязва обекта. Набождането с карфици допълва ритуалите за разваляне на здравето по снимка.

Друг ритуал е разрязването и разделянето. Това се прави символично чрез снимка. Разрязват се и се разделят хора, но може по същия начин да се направи отделяне от обект или място.

-Може ли да дадеш конкретни примери?
вуду черна магия за любов със снимка

Магията със снимка върши работа при 100+ вида проблеми

-Например искаме човекът да напусне дадена работа. Или да напусне къща, която посещава често. Или да напусне дом, който обитава, и да се премести. Да му се развали бизнесът – тогава се намира снимка, на която той е в своя офис или пред мястото, където се развива дейността. Снимката се разрязва на две и частите се отделят. В едната половина остава човекът, а в другата половина – бизнесът му. Или къщата, която искаме да напусне. Така може да върнем някой от чужбина. Или да го накараме да се размърда, ако е прекалено прилепен към дома си и не смее да отиде да работи на друго място. Въобще подхождайте към магията творчески. Когато знаете начина, може да го приложите за различни цели. Важното е разделените части да се поставят в различни по интензивност вибрации, за да бъдат несъвместими.

-А как избираме коя част в каква вибрация да поставим?

-Според това коя част ни е важна. Ако държим на човека и искаме доброто му – поставяме него във високи вибрации, а ако държим на бизнеса, а искаме да премахнем човека от него, тогава поставяме бизнеса във високите вибрации, а човека изпращаме в ниските.

-Ритуал със снимка за отстраняване на враг – има ли нещо специално в тази насока?

-Разбира се. Има за поболяване, за обедняване, за разваляне на бизнеса му, за загуба на пари. Ще кажа например един ритуал с червена коприна и пръчка от трепетлика. Трябва и снимка на обекта на магията. Също така да си осигурите 12 поредни нощи, в които няма да бъдете обезпокоявани.

-12 нощи?! Много!

-Колкото по-силно е въздействието, толкова по-голямо усилие се влага. Лесните ритуали са за слаба намеса, а ще трябва да се потрудим, ако искаме да нанесем големо изменение в пътя на някой човек.

-Добре, разкажи за ритуала, който се прави в 12 нощи.

-Взимате един голям съд и го пълните с вода. Разполагате го на терасата. Разказвате на водата за съкровеното ваше дълбоко и лично желание. Надвесвате се над съда и изричате желанието си. Това е един вид заклинание, което се поема и кодира в структурата на водата. След това всяка нощ, по едно и също време, излизате на терасата и потапяте клонът от трепетлика в съда. Мислете за желанието си концентрирано, с чувство, и подсилвате кодировката на водата. Клонът стои през цялата нощ, а сутринта го изваждате и го оставяте да изсъхне на въздух. На 13-тата нощ взимате снимка на врага си, обгръщате я с червена коприна, слагате я на земята и я разсичате символично с пръчката. Изричате и заклинание, което формулира желанието ви: Нека еди кой си (името на човека) да се мъчи, да се терзае, да се поболее, да загуби парите си, да му се провали бизнеса, да се раздели с жена си, с мъжа си… каквото е желанието ви, това. И накрая се завършва: Така да бъде! И с „амин“!

-Преди малко спомена заравяне на снимка в гробище. С какво включването на гробище, гроб и пръст от гроб помагат в магиите?

-Черните магии, изпълнявани на гробище, са цяло направление в практиката. Прилагат се, когато се цели причиняването на силно страдание и голяма вреда. Гробището е място с възможно най-ниски вибрации. Няма друго място на земята, където да са концентрирани толкова много негативни човешки чувства и емоции. Може би болниците са също такива места, но на гробището е още по-концентрирано.

вуду черна магия за любов със снимка

Магиите, изпълнени на гробище, не са само в страшните приказки, но се правят и в реалността

Въпросът е да се фиксира човека към идеята за негативно развитие на живота му. Може да се намери гроб на негов съименник и символично да се погребе, разбирай да се зарови снимката му. Ритуалът придобива допълнителна сила, ако се изпълнява през нощта. Още по-силен става, ако се направи между 17 и 19 лунен ден. Чудесна работа вършат и ясни, точни заклинания. Примерно: Закопавам и погребвам щастието на еди кой си (името на врага). Нека тук почива в мир неговото благоденствие, нека в земята останат парите му, здравето му, радостта му… и така нататък се изброява всичко, върху което искате да навредите.

Снимката се заравя надълбоко. Уверете се, че няма да бъде изровена случайно. След това бързо напуснете гробището, без да се оглеждате и без да попада погледа ви върху други гробове. На изхода от гробищния парк извадете монета, хвърлете я през лявото си рамо и кажете: Платих и се разплатих. И накрая – не си и помисляйте да разказвате на някого какво сте извършили. Думите ще намалят силата на стореното, а може и направо да го развалят. Разказването на ритуала ще създаде нещо като енергийна нишка, по която зарядът на стореното ще изтече.

-А как става отключване на пътя на живота?

-Отключването на пътя е по-задълбочена практическа магия. Предлагам го в помощ на хора, на които не им върви за нищо в живота. Има много такива, сигурно и вие познавате. Примерно нямат работа, нямат добри доходи, едва преживяват, карат се с близки, познати, изпитват нещастна любов или пък са самотни – въобще всичко в живота, що е способно да се обърка, се е объркало. Вероятната причина е заключване на пътя. Ясно, че не им е писано да се измъчват чак толкова. Хората идват на Земята с уроци и задачи, предвидени са някои трудности, през които да преминат, за да ги преодолеят и да израстнат. Но за никого не е предвиден пълен провал във всякаква насока. Очевидно, че някой човек е пипал и е вредил. Може да е заключена съдбата, да е направено енергийно вмешателство или друго. Аз ще видя какъв е проблемът и ще го отключа.

-Способна ли си да разбиеш магия по снимка?
вуду черна магия за любов със снимка

Магията има силата и да запази, да съхрани любовта между двама души, да ги защити от лоши очи и чуждо вмешателство

-Възможно е и го правя. Но тогава се използва снимка на човека, който поръчва ритуала. Снимката замества живата среща. Вместо да идва при мен, той ми изпраща снимката си, с която аз работя. Така развалям магии от разстояние, както и правя нови заклинания в положителна насока – за любов, за късмет, за нова работа, за пари, за добър бизнес, за брак, за деца и за каквото още се сетите.

-Какво ще препоръчаш на хората – да пробват ритуалите, които сподели днес, или да дойдат при теб?

-Зависи какви са целите им. Ако искат леко да коригират събитията, може и сами. Също така и ако са готови да поемат риска и последствията.

-Какви рискове поемат хората, които правят магии със снимка?

-Сами виждате, че повечето ритуали се числят към така наречената черна магия. Те наистина работят много силно. Чрез тях може да се провали животът на някой човек, да му се отнеме здравето, да си загуби парите, любовта, семейството, дома. Това са силни неща. Използването на такива знания изисква внимание, така че лошото да не се обърне към този, който прави ритуала. И винаги има последствия. Енергийните намеси имат две посоки – действат навън, но имат последствие и навътре. Като нищо ще се окажете жертва на собствената си магия.

-Жертвите на магии разпознават ли се отстрани? Има ли симптоми.

-Когато е направено силно вмешателство, се познава. Жертвата на наложено заключване изпитва

вуду черна магия за любов със снимка

Направената магия оставя физически следи по човека и опитното око ги открива без затруднение

слабост, апатия, нежелание за живот. Такива хора мисля за самоубийство. Не им върви във всяка една област от живота. Мъчат се, но и проявяват агресия. Развиват се алкохолизъм, наркомания. Подобни негативни програми се препредават от поколение в поколение. По принцип магиите работят по полова линия – предава се от баба на майка, от майка на дъщеря. Или от дядо през баща до син. Хората, които са под магическо влияние, страдат много. Дори и да им е направена уж бяла магия, уж за добро, пак има страдание.

Защото се изменя пътя на човека. Само отварянето, отключването на пътя на живота, разтварянето на потенциалите носят радост и облекчение. Те са като лекуване, като избавяне от тежка болест.

И все пак да не забравяме, че магията е директно въздействие върху психиката, върху личността и върху материалните проявления в живота.

-Какво ще посъветваш хората, които ще опитат самостоятелно да направят магия?

-Да си обмислят внимателно желанията и да бъдат внимателни с тях. Често се оказва, че човекът не осъзнава докрай точно какво желание. Както и не осъзнава всички последствия, до които може да доведе промяната, която той програмира. Всяка магия е нещо сериозно, даже опасно. Преди да се направи, нека се изброят всички „за“ и „против“ и ако второто е в повече, по-добре да не се въздейства.

-Мисля, че е по-разумно да се отнесем до специалист?

-По-добре е, защото вещият човек ще консултира правилно. Ще види целта, обстоятелствата във всеки конкретен индивидуален случай, ще прецени опасностите и скритите рискове. И ще предотврати връщане на магията обратно към поръчителя.

-Има ли такава опасност?

-Има при всички видове магии, а при любовните – двойно.

-Защо?

-При любовната магия практикуващия обвързва себе си с желания човек. Тоест сам се вкарва в магията, самоомагьосва се. И ако сгреши нещо, сам ще си понесе следствията.

-Има ли предпазни мерки?
вуду черна магия за любов със снимка

Специалистите умеят да боравят с „любовните“ енергии безопасно и са в пъти по-ефективни от аматьорите

-Предпазната мярка е помощ от специалист. За мен е това. Вярно, плаща се такса и това е задължително. Защото при енергийните намеси е задължително да се осъществи обмен и разплащане, иначе лошо. Но помислете – ако правите магията самостоятелно, на кого и как ще платите? Не се знае въобще как ще платите. Но със сигурност ще платите, защото без разплащане не може. Иначе няма да се случи нищо, няма да има резултат. Но в случай че се е получил резултат, значи се дължи и „такса“. Таксата е най-грубо казано към Вселената, за възстановяване на всеобщото равнование. Защото по законите на Вселената, не е възможно само да взимаш (да имаш полза), без да даваш.

Практично погледнато – по-добре да се плати на специалист да направи магията, отколкото да се остави Вселената да си събира таксата, както тя прецени. Едното е програмирано действие, а другото – неуправляемо.

-Значи затова се хвърля монета на излизане от гробището?!

-Да, в онзи ритуал има елемент на разплащане. То е символично, но все пак маркира желанието на човека да заплати за намесата, която е направил.

-Зная, че ти си много добра в магиите със снимка. Кои са предимствата на Каролина Чолакова?

-Предимството е, че знам как се прави и резултатът винаги е желаният. Няма опасност да искате едно, а заедно с него да получите и нещо друго, нежелано. Разплащането със Вселената става безболезнено. Нека сме наясно – да се плати с пари е най-лекият и безболезнен начин. Много повече ще заболи плащането със здраве и щастие, нали?

-Как точно става поръчването на магия за любов по фотография?
вуду черна магия за любов със снимка

Качествената магия се прави с необработени снимки

-Трябва да ми се прати снимка. Задължително необработена. Това може да стане по имейл или на адрес, който аз ще посоча допълнително.

-Значи най-лесно е желаещият да ти се обади по телефона и ти ще му кажеш какво да прави и как да постъпи.

-Така е. Може да ми звъннат на телефон: 0898999010 или 090063008 с код 10

-А какво следва?

-Когато приключа работата си със снимката, я връщам обратно на човека, който ми е поръчал ритуала. Защото магията има малко продължение – определено действие, което се върши накрая лично от човека, който е поръчал. За да се задейства мощно промяната.

– Благодаря ти, Каролина.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.