Ще поговорим на тема Вуду магия за пари. Човек трудно се ориентира в динамиката на живота, ако гледа събитията на повърхността, докато съществените процеси протичат на енергийно ниво.

вуду магия за пари, любов, смърт

Разговаряме с Каролина Чолакова на тема как се прави вуду магия за пари и кукла за целта. За любов и за смърт също.

Когато едно събитие се прояви в реалността, това е крайният резултат на промени, случили се в невидимото. На такъв етап вече е твърде сложно да се правят корекции, ако ефектът не ни се харесва. Налага се да започнем отначало – да създадем желаното на енергийно ниво и да го проявим в материята.

Всичко това в пълна сила важи за благосъстоянието и парите. Хората с пари и тези без пари не са случайно такива. И тук късметът не играе. Всеки от нас сам ежеминутно създава условията, в които съществува. Едни го правят интуитивно, други – осъзнато. Умението да се управлява материята не е недостижимо. То е дадено на човека изначално, но уви – много от нас въобще не са го усвоили.

Как хората преодоляват паричните проблеми? Едни се хващат да работят здраво, други изпадат в отчаяние, трети се събират в минимум изисквания, за да преживяват някак. А колко по смислено е да се поеме по прекия път – да се моделира на енергийно ниво желаното и да се прояви в материята.

Съдържание:

Не твърдим, че е лесно. Изискват се познания. А и начините за „енергийно моделиране“ са стотици. Един от най-древните е магията, винаги запазена за единици – посветените, „вещите в занаята“, наричани вещици (което значи „знаещи“). Вещите пък са охранявали територията си, обвивайки знанието в мистика. Някои разновидности на магията като вуду са обвити в ужас и страхопочитание.

Потърсихме един от най-запознатите наши експерти във вуду магиите – Каролина Чолакова, за да научим по какъв начин съвременният човек може да се възползва от възможностите на вуду – безопасно, ефективно, самостоятелно или с помощ.

Каролина, страшни ли са вуду магиите? Да не би да си навредим?

Вуду магия за пари и богатство

Вуду е религия, чиито корени се проследяват до Западна Африка

Вуду практиките са екзотични за нашите земи. Те не се разбират и затова се демонизират –напразно, разбира се. Вуду няма нищо общо с показваното по филмите – нито са страшни, нито произвеждат зомбита. Това е само умение за работа с енергиите на природата, на растенията и животните. Следователно са напълно подходящи за всеки. И всеки има правото да се ползва от вуду, защото природните енергии са за всички.

Има ли наистина магии за пари? Или само си мечтаем…

Ако очаквате да прочетете няколко заклинания и веднага да се звънне на вратата: Здравейте, ето ви един милион долара – не, такива магии няма. Но умението да се „плува“ във вселенския поток на изобилието е реално постижимо. Ритуалите са помощни средства, както ни трябват превозни средства, за да пътуваме.

Това „плуване“ в енергийни потоци звучи като космическо пътешествие. Не е реално просто!

Нали сте виждали хубави жени – умни, поддържани, елегантни, нищо не им куца. Мъжете ги харесват, обаче те са сами. Да се чудиш защо не успяват да създадат връзка, докато други – съвсем обикновени, дори грозновати, нямат такива проблеми. Това вижда ли ви се реално? Съвсем реално си е, защото всичко зависи от наличието на женска енергия – енергия на любовта, на привличането. Ако липсва, няма какво да доведе до интимност. Същото е и с парите – те са там, където присъства „финансова“ енергия.

Добре, обяснете тогава на какъв принцип се привличат пари!

Човек, около когото циркулират потоци финансова енергия, винаги ще привлича в живота си пари и еквивалентни ползи, независимо от доходите си. Около нас е пълно с такива примери, както и с обратните. Един получава прекрасна заплата, да му завидиш, но парите му изтичат – все има извънредни разходи, повреди, загуби, ще го оберат, ще направи лоша инвестиция, ще влезе в дългове… Друг е със скромни доходи като цифра, но постоянно някой му дава нещо, ако прави вложения, то те са с уникален дивидент, ще му дойде наследство, ще му паднат изгодни покупки – въобще получава на макс.

А по-нататък?

Нашият народ има една поговорка: пари при пари отиват. Това е вековният опит, обобщен в три думи. И Исус го е казал: Който има, ще му се даде, който няма – ще му се отнеме. Не е сентенция за пари или за вяра, а за принципа, на който функционира светът.

Това ли е похватът, по който работят вуду магиите за пари?

Абсолютно! В резултат от ритуалите и магическите заклинания започват да се откриват нови възможности, които носят ползи, приходи, защо не и богатство, ако бъдат направени перфектно. Енергията на парите се задвижва, тя започва да циркулира все по-интензивно, привличайки в живота на дадения човек все повече полезни събития. И на принципа „колкото повече, толкова повече“, познат ни от Мечо Пух, ефектът се увеличава лавинообразно. Всеки ден, прекаран в благосъстояние, поражда още и още блага.

Винаги ли става така? Магията винаги ли действа?

Да, безотказна е. Защото се базира на вселенските закони. Както когато пуснеш ябълка от втория етаж, тя винаги ще падне пред блока. Няма как един път да падне, друг път да излети, нали така?! По силата на земното привличане ябълката винаги пада на земята. По силата на вселенския закон за привличането, за всяка енергия се „залепя“ подобна на нея. „Където е текло, пак ще тече“ – още една народна мъдрост в тази посока. Така че отговорът на въпроса ви е: да, магията винаги действа, стига да е направена правилно.

И все пак има ли риск да получим обратен ефект – вместо да оправим, да влошим нещата?

Заклинанията и ритуалите за пари са „бяла“ магия. Същността им е пораждане на определени вибрации, които резонират във Вселената. Тук няма какво да се обърка. Разбира се винаги съществува опасността магията да не бъде направена както трябва, тоест да не проработи. По принцип не е много сложно, но се иска огромна отдаденост и вяра в резултата. За да се задейства процес, е потребен мощен енергиен тласък. Много хора работят самостоятелно с огромен успех. А аз помагам на тези, които по някаква причина не се справят или не си вярват.

Ще споделиш ли някои реално приложими ритуали? Да ползваме интервюто за обучение по безопасна вуду магия?

Вуду магия за пари и богатство

За много хора вуду-магиите са само начин да се контролират другите

Нямам практиката да пазя знанието за себе си. Имам с какво да обогатя и усъвършенствам тези, които работят самостоятелно. Помагам и в по-заплетените случаи, както и на тези, които по някаква причина не успяват да се справят. Все пак работата с енергии не е съвсем проста, искат се познания, практика, иска се и „вливане“ в потока, постигане на високи вибрации. А това се учи.

Как се постига това „вливане в потока“? Сигурно говориш за атрибутите на магията, създаването на подходяща обстановка?

Ако имаш предвид маса, покрита със сукно, кристална топка, свещи, затъмнена стая – те са само декор за филмово магьосничество. Но от друга страна на хората са нужни атрибути, за да направят връзка с енергиите, които съществуват във Вселената. Защото ние сме несъвършени, а не защото Вселената се нуждае от посредничеството на вещите. Свещите и лунната светлина помагат за постигането на подходящата настройка. И не защото те сами по себе си имат такова качество, а защото с вековете е утвърдена представата, че го могат и го правят. Поради това ползваме този мощен егрегор на магията, няма смисъл да откриваме топлата вода, нали така?!

Тогава конкретно: какви инструменти и предмети ни трябват за вуду магия?

В идеалния случай ни трябва комфортна обстановка. Постигаме я според разбиранията си – затъмняваме стаята, палим свещи, лава лампа, подреждаме кристали. Може малко тиха подходяща музика, за да релаксираме, да пуснем напрежението от ежедневието, проблемите – те само пречат. Умът да се успокои, да се поспрат хаотичните мисли. Това са общоизвестни неща.

По-специфичното и важно нещо – и което малко се знае, е да се изолират страничните магнитни полета, които пречат. Имам предвид полетата, които създават електроуредите, компютрите, мобилните телефони. Те се намесват в „основното“ поле, което създаваме с ритуала, и в най-благоприятния случай само забавят процеса. Телефонът се изключва изцяло или се слага на самолетен режим, щепселите се вадят от контактите. Или направо прекъсваме тока от централния бушон.

Ароматите са много важни. Древните са знаели, че боговете обичат благовонията и са правили пред олтарите им възлияния (безкръвна жертва чрез изливане на драгоценни масла). Днес ние знаем, че етеричното масло помага на съзнанието да се настрои на нужните му честоти. Щом ще правим магия за пари, ни трябва „аромат на богатство“. Вземете си масло, което асоциирате с лукса и благоденствието. Качеството да привлича пари се приписва най-много на пачули и цитронела. Маслото от черен пипер обезврежда негативната енергия. И други масла помагат, най-важно е личното усещане. Иначе древните са изливали предимно карамфилово масло. И разбира се, маслото зареждаме с нашето намерение.

Вуду магията обаче се свързва най-напред с вуду куклите.

Вярно. Това е похватът, по който при този вид магии се прави директна връзка между „поръчителя“

Вуду магия за пари и богатство

Вуду-куклите наподобяват човешко същество, но са съшити по най-прост начин

и обекта на желанието. Куклите помагат да се концентрира намерението, както и практикуващият да се концентрира върху желанието си и да му предаде силен заряд. Както казах, енергизирането на намерението е абсолютна необходимост и в същото време е най-сложно да се постигне. Ето тук помагат вуду куклите. С годините те са придобили демонична слава, което пречи. Ако човек не успее да се изчисти от представата за куклата като нещо вредно, по-добре да не я ползва.

А каква е ролята на вуду куклите в магиите за пари? Може ли по-подробно?

Вуду куклата е пряк път към желанието: все едно сме го получили и то стои пред нас – истинско, материално. Можем да го докоснем, да го усетим, да „излъжем“ мозъка, че сме го получили. Най-честата употреба е кукла на реален човек, към който насочваме желанието си. Да вземем пример с болен близък, който искаме да оздравее. Тогава правим негова кукла и си представяме, че това е самият той – здрав и пълен със сили и жизненост. По този начин създаваме на енергийно ниво „образът“ на оздравелия наш близък, за да може той да се материализира. А куклата е връзката с този образ, нещо като мини модел, по който Вселената да изработи нещата.

Същият е принципът и с понятията, макар да изглежда по-сложно. Наистина, ако целта ни не е човек, а пари и благоденствие, или пък успех, каква кукла да изработим? Простичко е – кукла на нас самите, потънали в благоденствие. Образ на самите себе си в състоянието, което желаем да постигнем. Така привличаме всякакви блага – здраве, богатство, работа, успех в дадено начинание. Можем да заредим куклата с каквото пожелаем.

А откъде се взимат вуду куклите? Има ли готови или се правят саморъчно?

Практикуването на вуду не е ежедневие, че да се продават кукли за магия. Преди време бяха пуснали такива за майтап – черни и бели парцалени човечета с надписи: „Не спи с приятелите ми“ и „Махни се от мен“. Даже вървяха в комплект с карфици (смее се). Не, сериозно, който желае да прави магия, да се ангажира с процеса отначало докрай, включително да си направи и куклата. И докато я прави, да я зарежда с положителните си мисли и емоции, свързани с желанието.

А, тук е моментът да предупредя, че ако човек се осмели да извърши вуду магия за лошо, не дай Боже за смърт, вероятността отрицателната енергия да се възвърне към него, е над 100%. А докато изработва вуду куклата, тази черна енергия ще се пропива в него. Само майсторите в магията знаят как да се предпазват и какви предохранителни мерки да взимат при така наречените „черни“ магии.

Разкажи как се изработва вуду кукла. Нужни ли са специални умения?

Вуду магия за пари и богатство

Най-прост начин за създаване на вуду-кукла от 3-4 клечки

Ето отново представа от филмите! Нее, няма нужда куклата да е като истински човек. По-скоро е подобие на човешките очертания – стига да има елементи, асоцииращи се с крака, ръце и глава. Най-простото е да се направи кръст от две клечки, който да се покрие с плат или памук. Известен материал за тази цел е сламата, защото навремето тя е била достъпна и безплатна. Естествено днес няма да тръгнем да търсим слама… Восъкът също е добър вариант, защото лесно се оформя. Също и глината, продава се в магазините за художествени материали. Но най-простото е да стъкнете нещо с подръчни средства. Много по-важно е чувството, което ще вложите при направата. Ето в тази част повечето хора се провалят и тук идва моята роля да помогна или направо да извърша ритуала.

Кажи ни някой лесен за изпълнение ритуал за пари!

Добре, ето един ритуал, който е прекрасен за начало, за първи опит. Да кажем, че ще се провежда през нощта, когато е тихо и спокойно, а и тъмнината създава магична атмосфера. Предварително очертаваме защитен кръг. Това е психически щит, който ни пази по време на магическите действия. Енергийната работа ни „отваря“ и сме по-уязвими. Кръгът се очертава с намерение (заповед, изричане), но е хубаво да се повторят границите със свещ. Вътре се поръсва солена вода или се поставят благовония – това е за пречистване на пространството. Призовават се висши сили, на които се възлага да ни пазят. Кои да бъдат? Тези, на които вярвате най-много и в съответствие с религията ви. Може Силите на Светлината, архангели, Майка Татко Бог и т.н. Запомнете, че защитният кръг е задължителен.

За самия ритуал е потребна по-едра монета, супер би било да е от 2 лв, прасенце-касичка, малко детски банкноти (за игра), златен или зелен конец и масло от карамфил.
Монетата, както и всички ъгли на детските пари се намазват с карамфиловото масло. След това монетата три пъти се увива в хартиените банкноти. Получава се пакет, който се увързва с конеца. Докато конецът се навива, краят му сочи към нас, навътре. Накрая той се завързва с три здрави възела и пакетът се пуска в касичката. Оттам той ще претегля парите, сякаш сме посели семето на парите.

Разочароващо просто! А къде е вуду куклата?

Разочарован ли си? (смее се). Добре, ето един ритуал за пари с вуду кукла. Да направим кукла, която да ни носи успех. Ще я ушием по пълнолуние. Така ще разчетем времето си, че всичко да стане наведнъж в нощта на пълната луна. Както споменах, във вуду куклите обикновено са символ на друг човек, към който се насочва магията. Обаче когато се касае за пари, успех, придобивки, блага и други неща, които желаем, правим кукла за себе си и я „омагьосваме“ за успех.

Първо ще ушием куклата. Тъй като магията ще е за пари, да изберем зелен плат. Не е необходимо да я правим голяма, но все пак да има място, за да я напълним. Ако знаете как се прави парцалена кукла – нещо такова е. Вътрешността се изпълва с малко билки – върбинка и лайка са чуднички за тази цел, също тъй се капват по няколко капки масла от орлови нокти и мента и се зашива. Отгоре върху куклата си изписваме името. Вече сме я „инициирали“ – тази кукла сме самите ние. Когато куклата-вуду е готова, запалваме ароматна пръчица (ако намерите – канела и кедър). Следва най-важната част: заклинанието. Поставяме куклата в дима, който се издига от благовонната пръчица, така че той да я обвива изцяло, и изричаме желанието си.

Заклинанието е магическо, ако идва от сърцето и е намагнитизирано с емоционално оцветено желание. Но, разбира се, има и готови заклинания, които вършат прекрасна работа: „Богиньо на успеха, нека животът ми тръгне на добро, към успех и благодат! С благодарност и радост приемам това, което ми поднасяш. Богиньо на успеха, бъди мой верен спътник и приятел“!

Вуду магия за пари и богатство

Вуду-ритуалите са обвити в мистицизъм, но на практика са начин за енергийна работа

Заклинанието се повтаря нечетно количество пъти – три, пет, може седем и дори девет. Изговаряйте думите не механично, а усещайки, нещо повече – преживявайки успеха и благоденствието.

И ето, готово. Вече имаме своя кукла – символ на самите нас от бъдещето, когато ще бъдем успешни и благоденстващи. Остава магията да се пресъздаде в материалния свят. Енергийната работа се върши за минути, а материалното проявяване отнема дни, месеци и повече – зависи от задачата и индивидуалната житейска ситуация. Докато желанието се изпълни, носим куклата навсякъде в себе си – в спалнята, в колата, на работа. И да не забравите защитния кръг, нали?

Защо постоянно подчертаваш за този защитен кръг?

Защото магията е обмен на енергии. Няма как да я практикуваш и да останеш незасегнат. Някои си мислят, че като правят „бяла“ магия, няма проблеми. Въобще не е така, самата магия отваря човека и го прави досегаем.

Добре, а ти как работиш тогава?! Помогнала си на толкова много хора и продължаваш да помагаш.

О, да ти припомням ли как са наричали едно време „вещите“ жени. Вещи в какво, знаеш ли? Във всичко, включително в справянето с негативни енергии, поставяне на необходимите защити. Моята работа е не просто да направя даден ритуал, а да го направя безопасно – и за хората, които са ми се доверили. С удоволствие споделям знанието и магическите думи, но не се уморявам да повтарям, че безопасността е преди всичко. И ако не сте уверени, че ще направите ритуала безопасно, по-добре не го правете.

Има ли по-безопасни практики за привличане на пари?

Имаш предвид онова, на което казват „бяла магия“ ли? Да, има някои заклинания, от които няма основание да се боим. Те са определена комбинация от думи, които предизвикват нужната вибрация и предават сигнал към Вселената. Степента на ефективност зависи от магическите способности на човека, да е направено всичко правилно и най-важното: да има вяра в резултата. Ако желанието за богатство и благоденствие е достатъчно силно, тогава може да се мине към четене на заклинания.
Аз лично съветвам да присъстват определени атрибути, от които да личи, че правим магия за пари. Зеленият цвят – символът на парите, намирам за повече от необходим. Зелени дрехи по време на ритуала удовлетворяват това условие. Определено зеленото умее да привлича парични потоци, дори и да не ви се вярва.

Друго – жените да разпуснат косите си. Косите са продължение на нервната система извън тялото, нашите антени към Горната земя. А, и не забравяйте да махнете бижутата от себе си, те пречат на предаването на сигнала. Обаче, ако бижутата ви са от благороден метал, не ги захвърляйте някъде по ъглите, а ги поставете на купчинка в кръга, за да усилят сигнала за пари.

Да минем към заклинанията!

Първото, което ще разкрия, е за пари и късмет. Застанете пред огледало и произнесете думите:

Вуду магия за пари и богатство

Вуду-талисман за успех в работата, кариерата и бизнеса

„Аз зова! Аз призовавам всички земни и небесни сили: помогнете ми! Дарете ме с късмет и пари. Насочете благоденствието към мен (кажете трите си имена, датата и мястото на раждането си).
Мили пари, мили парички! Прекрасни монетки, красиви банкнотки! Една след друга тръгнете към мен. Множете се, плодете се! Очаквам ви с радост и благодарност. Така да бъде! И така е!“

Има едно много силно заклинание, което се осъществява с помощта на архангелите Рафаил и Габриел. Те носят светла енергия, на тях се доверяваме без съмнение. Изберете момент, когато сте на спокойствие сами. Застанете посредата на стаята, повдигнете ръце с дланите нагоре и изречете със силен глас:

„Сили Небесни, простете всички ми грехове, вече сътворени в дните на грешния ми живот. Призовавам ви на помощ! Спуснете се и ми помогнете, призовава ви!
Рафаил, със своята сила привлечи към мен богатство! Просвети ме! Отвори знанието за мен и ми покажи как да привлека благоденствието към себе си.
Габриел, ангел на силата, дай ми способността да владея. Помогни ми да притежавам и управлявам парите и да не ги изпускам от ръце. Нека се подчиняват на моята воля и да ми се притичат на помощ за благи дела. Амин, амин, амин!“

Интересно е едно заклинание с банкнота. Вземете такава с по-голям номинал – 100 лв, ако имате. Хванете я с дясната ръка и произнесете:

„Прекрасна банкнотке, говоря на теб и те призовавам: помогни ми, бъди винаги с мен и повикай много още такива като теб. Постоянно течете към мен и се подреждайте в портфейла ми, пълнете касичката ми! Нека каквото и да купувам, винаги да остават поне няколко от вас. Бъдете винаги с мен и ме подкрепяйте. Амин!“

И сложете банкнотата в джоба си.

Такива заклинания за пари се правят на растяща луна, за да подпомогне с енергията си растежа на състоянието. По време на нарастваща луна вземете чаша обикновена водичка. Изберете си прозрачна чаша без надписи и рисунки. Обгърнете я с дланите си. Нека пръстите на едната ръка да докосват пръстите на другата, образувайки здрав, непрекъснат кръг. Застанете така, че лунната светлина да пада върху чашата и произнесете:

„Луната пътува по тъмния небосклон,

Вуду магия за пари и богатство

Парите са енергия, която се привлича или отблъсква от индивидуалните вибрации на човека

Луната озарява всеки склон!
Расте луната и се препълва,
На мене носи богата жътва!
Призовавам енергията на парите към себе си
(кажете си името) .
Нека парите ми бъдат колкото звездите в ясна нощ,
Колкото цветята на полето,
Колкото капките в морето.
Ела, богатство, към мен (кажете си името)
И нека Луната закриля този постоянен поток.
Така да бъде и така Е!“

Водата поема енергията на заклинанието, затова накрая се изпива.

Има ли „черни“ заклинания, магия за привличане на чужди пари например?

Да, магьосническата традиция разполага с богат инструментариум. Всъщност черната магия е начин да се наложи нашата воля над другите, да се привлече нещо, което не ни принадлежи. В този смисъл има и черни заклинания за пари. Те са насочени например към отнемане на нечие богатство. По принцип ако заявим желанието си на Вселената и я оставим да го нареди, както си знае, това е бяла магия, а ако кажем на Вселената как точно да направи нещо, какво точно да ни даде – това вече върви в обратната посока. Също и когато се чака помощ от Тъмните сили.

Точно в полунощ начертайте символичен кръг, застанете в центъра и произнесете:

„Призовавам Тъмните сили на Вселената! Елате при мен и ми донесете пари, сила, власт и богатство. Дарете ме с вашите съкровища, дайте ми всичко, което е забранено, изпуснато, загубено или откраднато. Нека нито една банкнота не минава покрай мен, без да попадне в моя джоб. Във ваше име и по ваша воля, да бъде!“

Ето примерно едно заклинание за намиране на пари на улицата. Или за придобиване на бързи пари. Става за намиране на загубено ценно бижу. Купете си нова ножица, да не е рязано с нея. Всеки ден, преди да излезете от къщи, режете с ножицата въздуха пред себе си, изговаряйки:

„Премахвам пелената около чуждото богатство,
Прерязвам забвението!
Нека очите ми виждат всичко, що е загубено,
Всичко, що е скрито от чужди очи.
Кой каквото губи, аз го намирам!
Така да бъде и така е“!

Няма голяма разлика между белите и черните заклинания. Кои са по-добри, когато искаме да привлечем пари?

Разликата е в намерението, което се влага в магията. Казах ви само думи, но за да действат, те се зареждат със силно намерение и емоция. Това е чувство, което се събира в гърдите на човек, и зависи точно какво се нагнетява и се изпраща към Вселената като желание. Да се обръщаш към Тъмните сили не е никак препоръчително, особено за неопитни. По-добре в такива случаи аз да помагам, за да сме уверени, че няма да се повлекат неочаквани неприятности. В магията се ползват много защити, защитни амулети и други предпазни средства, за да не стане така, че направеният ритуал носи вреда, а не желаната полза.

Как и кога се произнасят заклинания за пари?

Принципно по всяко време, стига извършващият ритуала да има способността да се очисти от страничните неща и да има способността да изпрати чист енергиен поток с ясно намерение. На малцина се получава без специална обстановка. Затова да се придържаме към традицията – нощ, луна, тишина, свещи, аромати. И много зелен цвят, щом става въпрос за пари.

Вуду магия за пари и богатство

Глинено гърненце: красив атрибут за ритуал, насочен към привличане на блага

Но ще ви кажа и един дневен обред, който се нарича сребърна завера. Използвал се е в Западна Африка още преди няколко столетия. Оттам идва изискването да се намери глинено гърне. Не е чак толкова трудно – продават подобни съдове по пазарите. Трябва още зелена свещ и неизползван свещник от какъвто и да е материал без дърво. Другото е няколко сребърни монети. Ако нямате – такива от бял метал. Преди ритуала монетите се пречистват от полепналите по тях всякакви енергии и излишна за нас информация. Това става като се пуснат да покиснат двайсетина минути в солена вода.

И така, застанете пред гърненцето с една от тези монетки в ръка и извикайте в себе си максимално приятно, положително, блажено чувство. Влезте в енергията на радостта,мечтайте, рисувайте картината на желаното. И пуснете монетата в гърненцето. В продължение на седем дни се пуска по една монетка в гърнето. На осмия ден поставете гърнето на масата, а свещта в свещника. Извадете монетите и ги наредете в кръг около свещта. През това време изговаряйте: „Парички, сребърни парички! Потечете към мене като река, избуявайте в джоба ми като трева, растете и ме обогатявайте, събирайте се и се умножавайте. Нека бъде така!“

Можем ли да комбинираме желанията си за пари и любов в едно общо заклинание?

Не е полезно да се комбинират. Към Вселената и Небесните сили се отправя ясно, добре формулирано, целенасочено намерение. И тогава то действа. Това е общ принцип. Специално при вуду практиките няма как да стане, освен ако не се отправя общо пожелание за успех във всички области, включително пари и любов. Тогава се прави кукла за самите нас и си я омагьосваме да ни привлича благоденствието. И пак ритуалът няма да е много целенасочен, защото кукла, направена за пари, се пълни с едни билки, за любов – с други, за промяна на съдбата – с трети.

Вуду магия за пари и богатство

Магията за любов е „бяла“, ако привлича „най-подходящия“, и „черна“, ако е насочена към конкретен човек

А пък ако искаме да привлечем любовта на конкретен човек (това вече е черна магия), тогава трябва да направим кукла за въпросния човек, а не своя, и съчетаването на пари с любов не става. Ако помниш, за пари правим кукла – символичен образ на нас самите – богати и благоденстващи.

А ако комбинираме парите с изпълнение на три желания?

Същото е, не става. Смесване на посланията към Небето. А всяко смесване прави желанието ни слабо, нецеленасочено, следователно такъв ритуал няма да проработи. Впрочем хората имаме много желания в един и същ момент и често се изкушаваме да ги отправим „пакетно“ нагоре. Ето това е от честите грешки на незапознатите с принципите на енергийната работа.

При необходимост може ли да се вмъкне пожелание за смърт?

А така! Стигнахме до клишето за вуду магия – да наранява, управлява, манипулира другите хора. И да нарича за смърт. Предлагам да не се експериментира с подобни практики. Ако човек е затънал толкова надълбоко в непоносима ситуация, че не вижда друг изход, освен да пожелае смъртта на друг човек, аз го каня да дойде при мен, да поговорим. Енергийните практики дават стотици начини и решения. Бъди сигурен, че ще му предложа най-чистия и безопасен път за справяне с проблема. Без да си навлича черна карма заради стореното.

Искам да те попитам друго: може ли да се предсказва с вуду?

Вуду магия за пари и богатство

Знаците върху дъската за гадаене символизират мъжката и женската енергия в техния положителен и отрицателен вариант

Може, чрез древния африкански гадател „Дъската на Ифа“ или както още я наричат „Дъска на Съдбата“. Използва се специална кръгла дъска със символи и черупките на точно определени охлювчета. Дъската е разчертана на четири сектора, които символизират положителната и отрицателната мъжка и женска енергия. Разбира се, във вуду традицията те имат аналог с определени божества. Този оракул не само предсказва бъдещето, но и се ползва като проводник между човека и различни духове. Той е покровител на предсказанията и отговаря за успеха на гадаенето.

Да се върнем на парите – какви суми да очакваме, след като сме направили магия за пари?

Вселената не поставя ограничения. Такива поставяме само ние, хората. Принципът е ясен – ще получим толкова, колкото можем да понесем. Проблемът е в нашата пропускливост, а не в „доставката“ от Вселената. На въпроса какви конкретни суми можем да очакваме: огромни, ако сме отворени за паричния поток, и мизерни, ако сме затворени. Потокът ще тече към нас изобилен, какъвто е постоянно и към всеки, но от нас зависи колко ще поемем от него.
Естествено, и отварянето се тренира и упражнява. Само че няма как читателите да научат всичко в първия урок. Магията, като всяко знание, има основи, базисни положения, има ниво на овладяване, има и майсторство.

Какви опасности съществуват при правенето на вуду магия?

О-о, големи! Всяка неправилно изпълнена енергийна работа крие риск, разбира се. Ще направя сравнение – това е като да дадеш мощно оръжие в ръцете на дете, което едва понася тежестта на пушката, и да очакваш да се прицели точно. От всички вуду практики магията за пари е най-безобидната, особено ако не е насочена към отнемане на чужди притежания. Само ние срещу Вселената – най-чистото и безопасно положение.

Какво може да се обърка?

Да не се получи нищо. Да направим ритуала, да очакваме резултати, те да не идват, да се обезверим, да се депресираме, да си снижим вибрациите си и да започнем да привличаме повече негативни събития и ситуации, отколкото положителни – малко ли е? Не мисля!

Добре, но нали не вредим на никого?

Може да навредим на себе си. И все пак с малко познания човек действително е способен да подобри материалното си положение.

А ако викаме Тъмните сили?

Те никога не помагат просто така. Те очакват разплата за своята помощ. Например, поправяйки

Вуду магия за пари и богатство

Вуду-костюм за празника Хелоуин, пресъздаващ силата на магията да провокира любов

финансовото си положение, човек може да плати със здравето или семейството си. Замисли се колко много хора край теб нямат баланс в живота– едно им е в изобилие, друго им липсва. Това е заради глобалния баланс. И заради неумението той да се изведе на качествено ново ниво.

Какви други грешки допускат незапознатите, когато се опитват да „магьосничат“ сами?

Тъмните същности предизвикват у човека жажда и страст към неразумно трупане на богатства. Вкарват го в един омагьосан кръг, който го подчинява. Има много опасности, има и риск, има и възможности. Не казвам, че не бива да се ползва магия. Казвам, че е потребно да се извърша осъзнато, внимателно, да се ползват защити или знанията и уменията на специалистите.

Моля те, да обобщим тогава най-елементарните предпазни мерки.

Да формулираме желания, които не носят никому вреда. Да не желаем зло другиму. Да не се облагодетелстваме за сметка на щастието и имането на други хора. Да не манипулираме чуждата воля. Простичко е. И същевременно е много сложно и трудно. Защото когато човек желае нещо силно, не може да се погледне трезво отстрани и да оцени обективно ситуацията.

В такъв случай, когато имам нужда от магия, предпочитам да те помоля за помощ. Вижда ми се по-ефективно и безопасно.
Бъди сигурен, че ще е по-ефективно. Ползвам огромно знание, най-разнообразни практики, мога да впрегна много сила в изпълнението на желанието на даден човек. И мога да го направя безопасно за човека, така че той да получи максимална полза.

Освен това нали знаеш принципа, че за да получиш, първо трябва да дадеш? Е, това е най-мощният принцип във Вселената. Вселената не търпи празно, в нея няма „дупки“. Ако отнемеш от едно място, то бързо се запълва.

Така когато се прави заклинание за привличане на пари, най-действеното е да направиш залог срещу тези пари. Платиш ли, макар и символична сума, ще задвижиш паричния поток към себе си. Това е възпроизвеждане на принципа за даването и вземането – даваш, отваряш „празно място“ и към него потича енергия, която да компенсира празнината.

Много хора предпочитат да се оправят сами, за да не плащат!

Вуду магия за пари и богатство

Бронзов вуду-талисман, който привлича към притежателя си пари и материални блага

Знам. Това са бедните хора. Който не дава, не получава. Бедните хора се капсулират, нищо не излъчват навън. Разделят се с всяка стотинка с нежелание. Е, как очакваш да задвижат потока? Енергията на парите е в пълен застой около тях. Няма обмен. Но знам, че такова мислене се променя трудно. Да не мислиш, че случайно богатите са малко, а бедните много?!

Кои са предимствата на твоята магия, Каролина?

Мога да помогна цялостно, широкомащабно. Да видя къде е коренчето на проблема и да насоча усилията към него. Да излекувам болестта, а не симптомите. Това вече е майсторството в енергийната работа.

Как хората, които търсят помощ, да се свържат с теб?

Който е готов да получи помощта ми, ще намери пътя към мен (смее се). Шегувам се и не съвсем. Лесният начин е по телефона: 090063008 с код 10 или 0898999010.

А ако някой се колебае?

Питаш защо да ми се обадят още сега? Който е готов да подобри нещо в живота си, ще предприеме и съответната инициатива. Ако няма действие, няма и промяна.
Благодаря ти!

2 коментара

  • Ивелин М.  ноември 30, 2016 at 6:24 am

    Жестока статия за вуду магия за пари. Между другото някои от нещата съм ги пробвал, защото ги знам от едни стари книги, и мога абсолютно да кажа, че действат от раз! Пари се изкарват и по този начин, но, разбира се, се иска и малко да се поработва. Тези методи по-скоро усилват положените старания. Ако искаш да седиш по цял ден и да гледаш ТВ, тогава те ще ти дадат повече ТВ, но ако все пак полагаш усилия да изкараш някой лев, тогава ще имаш повече левчета и долари, и евро. Всичките магии за пари са на тоя принцип, защото всичко е така да се каже в главата. Така че на въпроса как се прави, ето така се прави. Ако искаш да си добър в нещо такова, трябва да го правиш всеки ден. Вуду ли е, магии ли са, пари ли са – всичко това иска усилия. В усилията е магията. Но вудуто действа и действието му е забележително. Благодаря!

    Отговор
  • Румянка Великова  май 8, 2017 at 4:32 pm

    здравейте,работите ли от разстояние или само с лична среща.Благодаря!

    Отговор

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.