Как да привържем любимия към себе си до живот със средствата на вуду. Магия за любов и основните опасности. Правене на кукла, точни и прецизни заклинания, гадание.

вуду магия за любов, заклинания, кукла, желания

Вуду гадание, кукла, магия, желания, за любов, Как се прави, заклинания

Не винаги любовта е споделена. Понякога чувствата остават без отговор. Пред влюбения стои изборът да преживее момента, да преглътне, или да се бори за осъществяване на любовта си.

В единия случай помага времето, а във втория… е, съществуват похвати, чрез които да се привлече вниманието и дори да бъдат вдъхнати чувства. Времето е доказало, че най-силният от тях е магията.

Създадени са множество заклинания, които предизвикат любов. Наистина, те действат за известно време, което е разочароващо Казват, че истински силната магия е вуду, защото работи за цял живот. Да се обезсили подобна магия е сложна работа и затова би помогнал само вещ във вуду практиките човек.

Всъщност, сложна работа е и да се направи вуду заклинание. Най-малкото са нужни познания, които не се разпространяват туку-така по интернет. От друга страна аматьорските магии носят риска да се получи накрая нещо, което никой не би желал.

Известно е, че опасностите не плашат всеки, най-малко пък влюбения, готов на всичко. За да отговорим на интереса на смелите, но и в същото време да намалим риска за тях, се обръщаме към Каролина Чолакова, която не веднъж е доказала, че е безпрекословен експерт в сферата на вуду.

С Каролина днес ще говорим за любов. И за магия – открито, включително за опасностите, но и за сладкия плод на сбъднатото желание.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ВУДУ МАГИЯТА ЗА ЛЮБОВ

– Каролина, какво точно може да се постигне със заклинение за любов? В какви случаи помага магията?

Каролина Чолакова: Първо искам да подчертая, че магическото действие за любов е начин за манипулиране на друг човек, който по естествен начин, по свой вътрешен импулс не е отговорил на нечии чувства.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Дори при магия за любов, вуду куклите често изглеждат страшно!

Диапазонът на действие на заклинанията, особено пък на вуду, е практически неограничен. Зависи от конкретната ситуация и какво желаем да постигнем. Само е добре да сме информирани, че колкото повече настояваме да променим реалността, толкова по-силна магия е необходима. А може би и цената, плащана на енергийно ниво, ще бъде по-висока.

ПРИМЕРИ

– Ще обясниш ли това с конкретни примери?

К. Ч.: Конкретно: има разлика дали желаем просто да привлечем някого или искаме да го разделим от партньора му, за да заемем неговото място. Има значение дали ще вдъхваме любов или омраза.

В най-лекия случай обектът на любовта е свободен, няма връзка с друг човек, но по някаква причина той просто не забелязва или не оценява влюбения в него. За магията такива положения са детска игра. Тя просто ще помогне да бъде привлечено вниманието. Обектът на любовта ще бъде накаран да погледне към другия, но какво ще „види“ – това се оставя на естествения ход на събитията.

Следващата, по-силна намеса, е да се вдъхне любов в сърцето на желания обект. Тук не само привличаме вниманието, но и внушаваме определени чувства. Манипулацията е по-силна, затова са нужни и по-мощни заклинания. Готорим за така нареченото любовно омагьосване, което се практикува от незапомнени времена и е запазено във фолклора на доста народи, включително и в нашия.

Вижте и ТОВА: Вуду магия за пари. Как се правят ритуали за тяхното привличане!

В другия край на скалата са случаите, когато желанието е да се вдъхне любов в сърце, което вече е заето. Той има семейство, деца или постоянна приятелка. Намерението в подобни случаи е да се предизвика охладняване между двамата партньори, за да се отвори място съществуването на третия човек да бъде забелязано. Тук се манипулират отношенията между две, напълно различни от влюбения личности. Обикновено магичните манипулации започват с охлаждане на чувствата, а ако не свършат работа, се прави заклинание за раздяла.

ГАДАЕНЕ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ЗАКЛИНАНИЕТО

– Личи ли по някакъв начин, че направеното заклинание действа?

К. Ч.: При заклинанията за охлаждане на чувствата не е толкова видимо, защото в двойката настъпват промени, които не се афишират, например безразличие, липса на топлота и заинтересованост. Но няма кавги, скандали или крайности като непоносимост или отвращение. Охлаждането е възможно най-мекото въздействие от всички любовни магии. То работи само върху емоционалната сфера.

За разлика от него магията за раздяла има ясно изразен емоционално-конфликтен характер и е съвсем забележима. Отношенията в двойката дотолкова се изострят, че всички околни го забелязват. Подобни магически ритуали са много мощни. Понякога те се разпростират и извън любовната сфера и обхващат целия живот на човека. Само да предупредя, че нещо подобно има силата да го съсипе.

– Възнамерявах да те питам за конкретни магически заклинания, които да послужат на нашите читатели, но ако е опасно...

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Любовната магия е като огън: мощна и действена

К. Ч.: Ще споделя някои ритуали, естествено! Но е добре всеки да си направи преценка на силите и да знае, че силните манипулации са негативна намеса. При липса на познания, по-добре да не си играят с огъня. Да ми се обадят или да дойдат – аз ще го реализирам по най-ефективен и безопасен начин. Иначе леките заклинания са сравнително безопасни и може да се пробват вкъщи. Ще ви кажа как.

Нека е след малко. Преди това би ли ни ориентирала какво се постига с любовна магия. Явно самата любов идва накрая, ако си свършим качествено работата.

К. Ч.: В общия случай любовната магия поразбутва живота на желания човек. Може да е със средствата на положителната енергия – разбирай я като вдъхване на приятни емоции и чувства, може да е с негативни средства, ако възнамеряваме да провокираме раздяла.

Възможно е да се стимулират неприятности в семейството, на работа, във финансите, да се предизвика импотентност (временна, разбира се). Впрочем заклинанията за пълно полово безсилие се ползва и извън границите на любовните магии – за наказание и отмъщение. Такива намеси правят отхвърлените жени и ревнивите любовници, например.

– На какъв принцип действа вуду магията за любов?

К. Ч.: Вуду се смята за култ, основан на черната магия, и затова неговите обреди доста често се ползват за вършене на зли деяния. Въпреки че вуду магиите се прилагат за привличане и обвързване, в любовните дела те са способни да помогнат само на жените. Такива любовни ритуали винаги се провеждат с помощта на предмети, най-много използвани сред които са вуду куклите.

– Има ли правила, които са задължителни?

К. Ч.: Има. На първо място вуду магия не се използва за забавление. При всякакво магическо действие, ако ще да е само привличане на внимание, е необходим съвет, а най-добре контрол на опитен в енергийната намеса човек.

Второ, вуду ритуалът може да доведе до неочаквани последствия. Духовете, които съдействат при вуду, обичат да се шегуват. А също и да си вземат „своето“ – някаква дан. Затова задължително в края на всеки ритуал им се предлага хубава почерпка или подарък, иначе те сами ще си го вземат. А ако решат да се самонаградят, със сигурност ще отнемат нещо ценно за човека, който е потърсил помощ от тях.

Даровете се поднасят веднага след ритуала. Духовете обичат сладки неща, затова чудесна работа би свършило нещо сладко – шоколад, парче торта, сладкиш – това са подходящи дарове. Според една от практиките даровете се слагат чинийка, а чинийката се оставя на кръстопът. Естествено, не по средата на пътя, а някъде встрани – край бордюра или в храстите.

Трето, необходимо е да се подготвим, че духовете понякога са враждебни и могат да възприемат любовното желание по своему.

КАКВО СТАВА С ЖЕЛАНИЕТО

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Помощниците във вуду магиите обичат ползването на символични предмети и даровете

Какво да направим, за да сме сигурни, че желанието ще се реализира, както сме го замислили?

К. Ч.: Задължително да го обмислим и да го изясним пред себе си. Трябва да си ги изясним точно. Нека сме напълно сигурни точно какво желаем – в пълни подробности. Ако ние не сме наясно с желанието си, то тогава и резултатът може да не ни се хареса. После – да изпълним ритуала точно и съвестно, без да спеставаме време и усилия. И накрая – да го изпълним с почит към Висшите сили, които ни помагат да пресъздадем в реалността нашата мечта.

Добре е човекът, провеждащ ритуала, да е развил Лична сила, да е създал умения за силно и целенасочено влияние за вдъхването на любов в душата на друго същество. Колкото по-големи са силите и възможностите на извършващия ритуала, толкова по-силно е магическото влияние.

– Има ли значение къде се извършва ритуалът?

К. Ч.: Общо погледнато не е важно къде се прави магията – тя може да стане и на улицата чрез изричане на заклинание или чрез любовен талисман. Важно е каква енергия ще бъде вложена в направеното.

Но за начинаещите е важна подходящата обстановка, атрибутите и спокойствието, защото всичко това накуп помага за емоционалната и психическа настройка, които са най-съществени в подобни практики. Нали вещиците в приказките се събират на тайни места. Всъщност важното е да са спокойни и тихи тихи и да не се случи някой да прекъсне ритуала. Иначе мястото няма особено значение.

РИТУАЛ ЗА НАЧИНАЕЩИ

– Сега би ли споделила подробно някой ритуал за начинаещи?

К. Ч.: Да, ще разкажа един от най-несложните варианти на любовна магия, който без съществен риск се осъществява самостоятелно. Само че не мога да гарантирам, че ще проработи.. В много случаи се получава и в ръцете на съвършено незапознати с енергийната работа, но все пак зависи и от изпълнителя.

Това е магия с масло от роза. В нея се използва доста известно средство – снимка. Необходими са две отделни фотографии на хората, които ще бъдат събрани – на влюбения и на любимия му човек. Снимката на личността, чиито чувства ще бъдат провокирани, ще настрои мислите и ще създаде във въображението образ на желаното, с който ще се оперира.

По-късно тази снимка, заедно с другата, ще станат основата на любовен талисман, който на физическо ниво фиксира извършеното любовно влияние, за да може то постепенно да се въплъти в реалността.

Наясно съм, че за някои хора би било проблем да се сдобият със снимка, но това е първото изпитание, през което преминава желаещият да си помогне с магия. Нещо повече – не всяка снимка е подходяща. Необходимо е да се намери точно определена. Тя трябва да е направена наскоро, в идеалния случай – през последната седмица. Новите снимки носят в себе си доста силна енергия и с тях се реализират най-мощните ритуали. Бъдете сигурни, че ако извадите отнякъде някоя стара измачкана снимка от детските години, няма да ви свърши съществена работа.

Следващото изискване към снимката е човекът на нея да е в цял ръст. Лицето му трябва да е открито и да се вижда добре. Не върши работа образ с шапки, тъмни очила или засенчен от някое дърво. В кадъра не трябва да влизат странични хора, за да не замърсяват с енергията си полето на обекта, както и за да не бъдат засегнати от енергийната работа.

След като сме се сдобили с подходящата снимка, изчакваме нощта на Новолуние. Междувременно се запасяваме и с червена восъчна свещ, парче въглен, червен памучен конец и етерично масло от роза.

РОЛЯТА НА ЛУНАТА В МАГИЯТА

– Как се обяснява участието на тези елементи в магията?

К. Ч.: Растящата луна винаги се е използвала от вещите за разни ритуали, но нейното владичество е особено удачно за ритуали по любовна магия, насочени към създаването и нарастването на топли чувства, здрави отношения, привързаност. Луната във фазата на нарастването подава особени енергийни потоци, които силно облекчават изпълнението на самия ритуал. Когато се заклинава за любов, какво по-хубаво от това да имаме и Луната на своя страна.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Свещите са задължителен елемент в ритуалите

Червената восъчна свещ не е просто символ на любовната магия. Восъкът е природен материал, който притежава уникална енергетика. При изгарянето, тя освобождава енергия, която силно подпомага ритуалите за привличане на хора и чувства. Отделно червеният цвят създава особена психологическа настройка, без която никое любовно чародейство не би минало.

Въгленът ще използваме за очертаване на магически кръг. Винаги подчертавам: не смейте да правите магически ритуали без защитен кръг. Всяка енергийна работа се изпълнява зад специален психо щит, който брани този, който извършва ритуала. Кръгът обикновено се очертава с тебешир, въглен или свещ. Може и мислено, стига да умеете да концентрирате достатъчно добре мислите си. Но за всеки случай изберете въглен, по-сигурно е.

Набързо да припомня как се прави кръг: изрича се ясно намерение или заповед. Приканват се Висши сили, за да ни пазят по време на ритуала. Вътре в кръга и между техните криле, тъй да се каже, ще обменяме енергии с Вселената без риск и необезпокоявани.

НУЖДАТА ОТ ПСИХО ЩИТ

– Защо трябва да направим психо щит?

К. Ч.: Защото всяка магия е отваряне на този, който я практикува. По време на ритуала той излъчва енергия и приема енергия – винаги има обмен.

Да продължа с ритуала. Стигнахме до обяснението на червения вълнен конец. Той е точният атрибут на любовната магия. Цветът поддържа настройката и подсъзнателните асоциации, които провеждат магическото въздействие. А вълната е добър проводник на енергията. Такъв конец или прежда предава през себе си влияние, помага да се свържат енергийните потоци и ги насочва по желание на извършващия ритуала.

Розата е растение, създало силен егрегор на любовта. Включено в ритуала, то ще впрегне тази огромна маса енергия в желаната посока. Етеричното масло пък притежава ясно изразена енергетика, способна дълго време да пази в себе си магическо влияние и създадените от него чувства. Розата е незаменима в любовната магия, дори и защото е общоприет – и затова много силен и въздействащ символ на любовта.

– Дотук не звучи сложно.

К. Ч.: По-затруднителната част е да се набавят всички необходими вещи за ритуала, особено подходяща снимка. Оттам нататък е приятно. И въобще е задължително да се извърши с желание и любов.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Магията на Новолуние създава нови отношения и разпалва нови страсти

И така, ритуалът се провежда в нощта на Новолунието, някъде към 1.00 часа. Не е нужно да отбелязвам, че трябва да сте на тихо и спокойно, необезпокоявани, без влизащи-излизащи от стаята, без телефон край себе си. Изключете мобилния изцяло, за да не замърсява полето.

В центъра на стаята поставете на табуретка свещта, положете с лицето нагоре двете снимки – своята и тази на човека, който обичате. Запалете свещта и я оставете да погори спокойно не по-малко от 5 минути. Междувременно излейте известно количество от етеричното масло върху удобно съдче. Поставете го на табуретката до свещта и натопете в него червения конец.

Вземете в ръка въглена и очертайте около табуретката и себе си едновременно един широк кръг. Това ще е полето, в което ще работите – голям кръг, който обхваща всичко. Ръката, която държи въглена, се движи по посока на часовниковата стрелка.

Седнете пред табуретката и се постарайте да прогоните всички странични мисли. Вие трябва да изпразните съзнанието си, тъй че нищо да не ви тревожи, плаши, вълнува или напряга. Използвайте времето, докато гори свещта, за да се концентрирате, да се успокоите, да изчистите паразитните мисли. Вглъбете се навътре и изградете с вътрешното си зрение картина на щастието ви заедно с любимия. Ще ви помогне снимката. Вземете я в дясната си ръка, а в лявата хванете своята. Поднесете ги към лицето и внимателно ги разгледайте.

Следва емоционалната част: извикайте собственото си любовно чувство, разгорете го, проявете го, усетете любовта в сърцето си. Създайте ситуация, в която любовта буквално извира от вас и ви обгръща като розов облак. Възпроизведете желан момент с любимия. Обрисувайте картина как сте заедно, гледате се, докосвате се с нежност. В началото вие излъчвайте чувствата си в посока към него, а след като асмосферата се насити с тях, си представете, че чувствата са взаимни и той изпитва същото като вас.

Вижте го как ви гледа с любов, как желае да е до вас. Включете въображението си на макс. Опитайте се максимално живо, цветно и картинно да опишете този момент, защото точно такъв той ще бъде предаден на енергийно ниво за материализиране. Дори да правите ритуал за непознат човек, за някого, когото очаквате в живота си, но още не сте срещнали, пак се постарайте да изградите максимално жив образ и най-вече да го наситите с чувства. Пак казвам, от тази част зависи какво ще сътворите на енергиен план и с какво ще се сдобиете като резултат.

Когато опишете живия образ и достатъчно му се насладите, обърнете снимките една към друга, сякаш лицата на тях се гледат в очите, и вдъхнете любов в неговото сърце, помагайки си със следното заклинание:

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Положителното и много силно чувство, подкрепено с красивите думи на заклинанията вършат чудеса

Вечно Начало, безконечен Край!

Изричам, наричам: нека се знай!
Както тези снимки са събрани заедно,
Така (вашето име) и (неговото име)
Бъдат съединени завинаги в едно.
Нека сърцата се изпълнят с любов
И да не се разделят до гроб!
Изричам, наричам: нека се знай!
(Вашето име) и (неговото име) се обичат докрай!
Така да стане! И тъй да Е!

– Трябва ли заклинанието да се запомни наизуст?

К. Ч.: Не е задължително. Допустимо е да се прочете от лист. Още по-хубаво би било да се изпише красиво, да се украси със символите на любовта. Но с това не се приключва. След заклинанието двете снимки не се разделят и както са прилепени една към друга се връзват с червен конец. Увийте го 7 пъти и завържете със седем възела. Така символично скрепяте направеното заклинание завинаги и фиксирате като любовен талисман. Докато двете снимки бъдат заедно, и хората ще се обичат в реалния живот.

РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯТА

– Значи магията се разваля само чрез прекъсване на конеца и разделяне на снимките?

К. Ч.: За съжаление – не. Така няма да се „обезвреди“, но нещо в нея ще се развали, следователно и в живота на двойката нещо ще се обърка, няма да е както трябва. Може вече да не се желаят вече, а да не успяват да се разделят, или да се разделят, но между тях да останат проблеми… дори нямаме представа колко опасни неща са в състояние да се случат.

Така не се разваля магия, но после ще кажа за развалянето. Сега нека довърша за ритуала. Приберете двете завързани с червения конец снимки в плат или кърпа, увийте ги много добре и ги мушнете на скрито място, задържително във вашия дом. Заклинанието ще се задейства незабавно и ще се прояви в реалността на седмия ден. Ако всичко е направено правилно.

– Има ли още някаква тънкост, която гарантира положителен резултат?

К. Ч.: Тънкостта е всичко да бъде направено правилно и със силно чувство и емоция, непремесени със странична енергия. Но ако не успеете, винаги можете да получите малко магическа помощ. Ще съдействам със съвет, напътствие или направо с ритуал. Ако ми донесете снимка, по нея ще диагностицирам проблема и ще реша каква магия е най-подходяща.

Винаги съм готова да подкрепя в периода на проявление и фиксиране на резултата – със съвет или с допълнително въздействие, което би коригирало хода на мислите и чувствата, за да може резултатите от енергийната работа да бъдат максимално добри.

ВУДУ КУКЛИТЕ

– Знаем, че обикновено в любовните магии се ползват вуду кукли. Ще ни разкажеш ли за тях?

К. Ч.: Куклата замества снимката от ритуала, за който ви разказах току-що. Наистина във вуду се ползват кукли като образ и символ на човека, за който е предназначено заклинанието. С кукла е по-лесно, защото има материален обект, върху който да работим. Всеки е в състояние да направи такава кукла самостоятелно. Тя очертава приблизително контурите на човек, но не се изисква да прилича наистина на този, когото изобразява.

– От какво можем да изработим кукла сами?

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Вуду куклата е задължителен елемент в 90% от ритуалите

К. Ч.: Материалът е по избор – восък, слама или плат. Дори две дървени клечки да се съединят на кръст, пак ще изобразят идеята за човек. Първото нещо е избраните материали да се очистят. Намерението е да се елиминира естествената енергия, която притежават предметите, тоест да се неутрализират, за да се заредят после с желаното.

Повечето материали, от които се правят кукли, са промишлено производство – плат, конци, лепило, бои, копчета. Те са минали през много ръце, които са оставили енергиен отпечатък. Почистването се прави със сол, с намерение, със сандалово дърво, с рейки

Когато правим вуду кукла за друг човек, трябва да добавим нещо лично негово. Това е подобно на иницииране. Подходяща е частица от негови тъкани или телесни течности – примерно нокът, коса, слюнка, кръв. В краен случай може конче от дрехата му или предмет, който е бил в контакт с тялото. Тъй ще се пренесе енергията от реалния обект върху символа – куклата.

– Как се прави самата кукла – стъпка по стъпка?

К. Ч.: Създаването на куклата е отделен ритуал. При него пространството буквално се нажежава с мисли, чувства, внушения, с енергията на този, който я изработва. Душевното състояние е прекалено важно. Стараем се да бъдем максимално положително заредени.

За момента любовта ни е нещастна, но ние мислим за бъдещите щастливи моменти с любимия човек, а не за настоящата липса на любов и споделеност. Вуду кукла, направена в емоционална атмосфера, ще съдържа доста повече сила от друга, взета наготово или купена. При създаването на куклата намерението постоянно присъства като фон на мислите. Нито за миг не забравяме защо правим тази кукла и какво искаме да постигнем с ритуала.

Последната стъпка е освещаване и кръщаване на куклата, с което тя ще бъде подготвена за използване. Осветяването става с църковна свещ (купена от църква). Запалете я и седнете срещу нея. Изгорете в пламъка й малко сушен градински чай или тамян, като в същото време поставете куклата над дим и наричате нейното предназначение. Думите са свободен текст или нещо подобно:

Със силата на всепречистващия и могъщ Огън,

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Вуду куклата привързва желанието и наричането към опреледена личност

и с помощта на силите на Земята, Водата и Духа,
Освещавам те и те наричам да служиш на моята воля.
(Името на човека), ти и тази кукла сте едно цяло.
Каквото се случва с тази кукла, да се случва и на теб.
Така ще бъде! И така ще Е!

Заклинанието се изрича 7 пъти. По този начин на куклата й се присвоява името на човека и се осигурява тя да служи само на вас и на никой друг. Когато е готова, пристъпваме към ритуала.

– Как се съхранява вуду кукла, ако нямаме възможност веднага да направим ритуала за любов?

К. Ч.: Никой не трябва да знае, че куклата е направена и наречена на определен човек. Още по-малко се препоръчва друг да я вижда или пък докосва. Куклата е заредена с енергия и всяко съприкосновение ще развали зареждането. След „кръщението“ тя е като жив човек, може да й се навреди, както и на човека, който олицетворява. Куклата и обектът са свързани с невидими нишки. Затова задължение на този, който я е изработил, е да я съхрани и предпази от съприкосновение с други хора. Ако трябва, скрийте я надълбоко, ако трябва я носете в себе си, но не я оставяйте на открито. Това е отговорност и към човека, за когото е създадена куклата.

РИТУАЛ ЗА ЛЮБОВ С ВУДУ КУКЛИ

– Хубаво ще е да споделиш един ритуал за любов с вуду кукла.

К. Ч.: Отново най-магичният момент е полунощ, на Нова луна. Искаме да създаваме, затова избираме Новата луна. Хванете с лявата ръка куклата и я сложете между две запалени свещи – черни на цвят. Извикайте в себе си възприятието за присъствие на любимия човек. Обрисувайте в главата си как той е до вас, евентуално зад гърба ви, ако ви е по-слабо въображението и празната стая ви пречи да си представите, че сте заедно с желания човек. И в този ритуал представата и извиканото реално чувство са много важни.

Усетете любовта си, усетете и любимия човек. Докато усещането стане максимално живо, вземете куклата и я сложете на коленете си. Бързо и без страх направете разрез на палеца на дясната си ръка и го притиснете към гърдите на куклата, тъй че тя да се напои с вашата кръв. Представете си как кръвта ви се влива в сърцето му. Произнесете заклинание, което ще предаде вашето желание:

Както кръвта ми попива в твоите гърди,
така и любовта ми изпълва твоето сърце.
Нека мойте чувства ни свържат до век,
нека бъдем заедно завинаги с теб!

Изговаряме заклинанието ясно и отчетливо, като през целия този момент притискаме палеца към тази част на куклата, където се предполага, че е сърцето й.

– Защо се използва кръв?

К. Ч.: Тя скрепя. И помнете, че куклата е образ на човека. Да не я захвърлите някъде. Пазете я грижливо и далече от чужди ръце. Ако в даден момент решите да пуснете човека или ритуалът не е бил действен, куклата се освобождава. Това става с изричане на ясно намерение и с някакъв вид очистване. За християните е подходяща светената вода – напръсквате куклата и изричате ново заклинание: Светата вода очиства тази кукла и разкъсва връзката между нея и (името на човека). Отсега нататък (името на човека) е свободен и куклата е освободена от (името на човека).

Хората, които изповядват други религии, може да оставят куклата на течаща вода и да изрекат твърдото си намерение да се разделят енергиите на човека и символа му. И пак ще кажа – вуду е силна магия, важно е отношението на този, който извършва ритуала, неговата сериозност и чувствата, които влага. В случай че не сте уверени във възможностите си, логичното е да потърсите вещ човек, защото грешки, които изглеждат незначителни, може да доведат до големи проблеми.

ПРАВИЛНИ И НЕПРАВИЛНИ ЗАКЛИНАНИЯ

– Има ли правилни и неправилни заклинания? Спомена, че думите може да са и свободен текст.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Магиите за любов са едни от най-силните и мощни магически действия. Те може да скрепят двама души до живот.

К. Ч.: Идеята е ясно да изразим намерението си и да го фиксираме с думи, да кажем на Вселената на висок глас какво искаме. Намерението е много силно нещо. Пък с какви думи ще го направим, не е толкова важно.

– Срещал съм вуду заклинания на някакъв странен език?

К. Ч.: Някога, когато неуките хора са били мнозинство, вещите са съставяли готови фрази, заклинания. Нещо като указание за употреба. Осъзнатият човек, който е кристално наясно какво желае и прави, няма нужда да повтаря наизустени фрази, които нищо не му говорят. Истински действеното заклинение е ясно изразено намерение, подплатено с ярко, интензивно чувство и емоция. Това вече работи, и то здраво!

– Кога да се очаква ефекта от вуду магия?

К. Ч.: Зависи за какво е направена магията. Някои желания се реализират бързо – от три до девет дни, за други се налага да се поработи повечко. В повечето случаи любовните дела се въплъщават бързо.

– Доколко е морално да се сътвори вуду за любов?

К. Ч.: Намеса е, трябва да сме наясно. Манипулиране на друг човек да върши нещо против волята си. Ако можем да го постигнем по максимално щадящ начин, чудесно. Какво значи щадящ ли? Примерно да привлечем чрез ритуал вниманието на човека, а чувствата да възникнат естествено.

Или чрез магия да създадем подходящи условия за опознаване – среща, прибиваване на едно и също място, каквото и да било съприкосновение и да оставим другото на собствен ход. Специалист като мен ще прецени по-добре откъде да се започне и коя форма е най-подходяща за дадения случай. Това е като при лечението на болести – първо се пробва с билки, с лекарства и чак накрая се вади скалпела. Рядко кардиналната операция е първият избор.

– Какъв ефект да очакваме от заклинанието за вдъхване на любов?

К. Ч.: Или да стане, или да не стане! Шегувам се. Ако условията са изпълнени, ще стане. Ефектът е желанието ни, реализирано на практика. Но точно такова, каквото сме го закодирали. И ако някъде дълбоко в нас е имало нещо неизяснено, някакви потискани чувства, ще видим материализирани и тях.

– В идеалния случай как се променя животът под влияние на магия?

К. Ч.: В идеалния случай става идеално – постигаме желаното, привличаме любимия, създаваме здрава връзка, която зачената с магия, скоро започва да се самозахранва и да расте естествено. Или да се вгорчава естествено, зависи каква енергия влагаме във връзката. Защото нали никой не вярва, че само с едно любовно заклинание ще си осигури 100 години безметежна любов?! Все пак е нужно тази любов да се подхранва, пази и отглежда. Магически провокираната любов е толкова крехка, колкото и естествено възникналата.

ОПАСНОСТИТЕ

– Нека подробно се спрем на опасностите тогава.

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

Опасността при вуду е магията да извърши необратими промени, които един ден ще станат нежелани

К. Ч.: Вуду магиите са мощни, действени и на моменти – неуправляеми. Който се захване с нещо такова, следва да е подготвен и за последствията. Включително за последствията от една объркана и направено погрешно магия. Негативи понасят и обектът, и вършителят на ритуала. Също и аз бих понесла, ако сгреша. Риск винаги има, поне малко. Затова да се замислим и да решим предварително – толкова ли много желаем даден човек, толкова ли се нуждаем от него, че да прибегнем към манипулация на реалността.

– Какви са последствията от зле направен ритуал?

К. Ч.: Най-различни. Примерно: изтощение, болест, психическо разстройство, загуба на съня, промени в характера, уклон към алкохол, опиати… Това са резултати от навлизане на болестни енергии, допуснати по грешка. Неуважителното отношение към самия ритуал също носи проблеми, и то от всякакво естество – битови, финансови, не само любовни.

За мен най-тежкото последствие е от необмислената магия. Днес си влюбен, готов на крайности и правиш или поръчваш магия, а утре вече си изстинал към обекта на магията, искаш да се освободиш от него, но енергийната връзка е създадена и не се разпада току-така. Последствието е, че искаш или не, си вързан към човека, както сам си го пожелал. И както се правят ритуали „до гроб“, става наистина сериозно. Да се развали вече фиксирана магия е по-сложно, отколкото да се направи.

ОЩЕ ЗА РАЗВАЛЯНЕТО

– Тогава сподели и рецепта за разваляне на вуду магии, моля те.

К. Ч.: Няма да рискувам да вкарвам някой в неприятности със съветите си. Желаещият да развали магия да заповяда при мен – с радост ще го извърша вместо него. Домашни упражнения в тази посока са повече от рисковани, наистина е необходим вещ човек. Не става с дистанционни указания. Или поне аз не бих поела такъв риск.

– В такъв случай сигурно ти си в състояние да направиш по-качествена магия?

вуду магия за любов, гадаене 01, заклинания, кукла, желания

При вуду най-разумният избор е доверяването на специалист

К. Ч.: Да, без да се хваля, умея да правя наистина много добри и работещи магии. Но по-същественото е, че имам умението да ги реализирам безопасно и максимално щадящо за всички. Свеждам намесата до възможния минимум, за да може и рисковете да бъдат минимални. Както знаеш, има начинаещи, има и виртуози, във всяка област е така. Моят съвет е: пробвайте се в малките неща, но за големите елате за помощ.

Освен това е полезно към ситуацията да се погледне отстрани, трезво и без емоции, за да няма залитания. Аз разглеждам проблема цялостно – как стои в личната съдба на нещастно влюбения, защо му се е случило така, какви уроци има да учи. Ще помогна да разбере повече за събитията в цялост и в контекста на живота му.

КОНТАКТ С КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА

– Как да се свържем с теб?

К. Ч.: За съвет или ритуал – на телефона ми 090063008, като кодът към него е 10. Другият номер е 0898999010.

– Благодаря ти!

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.